Reehorst 4
    Reehorst 4

Team Indeling
Reehorst '45 4
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsLeo van OostendeMark SmidtRonald Klaassen
CoachArjen van der Meer

In de aanval: Anja, Ria, Leo en Johan. In de verdediging: Saskia, Yvonne, Dik en Ronald.
Reserve: Samantha, Arnold, Bert en Arjen.

De eerste schoten op de korf van Leo en Johan stuiten via de korf er naast. Dan is het Johan die met een afstandsschot voor de 1-0 zorgde gevolgd door een mooie omdraai bal van Anja 2-0. Nu is het de beurt voor SKF een dame en heer zorgden voor de 2-1 en 2-2 van afstand. Een goede onderschepping van Dik bezorgde de bal weer in het aanvals vak en het was weer Johan die met een ringloos schot voor 3-2 tekende. Zet Ria op haar geliefde afstand en je hebt de 4-2 op het scorebord staan. Nu waren het 2 afstandsschoten van de SKF heren dat het 4-4 werd.

Anja zorgde onder de korf voor de 5-4 en volgens Anda en Fieny was de alcohol van de vorige avond uitgewerkt en zorgde Leo voor de 6-4 van afstand. Nu was het een omdraai balletje van Yvonne die in de korf gelegd werd 7-4. Goed overnemen van het verdedigings vak bracht de bal weer in de aanval en het was Dik op de afstand van Arjen die er 8-4 van maakte. Het was SKF die er net voor rust nog 8-5 van maakte.
Na de rust kwamen Samantha, Bert, Arnold en Arjen in het team en het was Arjen die er gelijk maar 9-5 van maakte en om de spanning er in te houden lieten we SKF terug komen tot 9-8. Arjen gaf ons weer een beetje ruimte door van afstand 10-8 te scoren, maar een heer van SKF schoot van afstand weer de 10-9 erin. Dik van afstand maakte er weer 11-9 van. Er was goed overname werk van Dik en Arnold, maar dit kon niet voorkomen dat een dame van SKF er 11-10 van maakte. Arjen, Yvonne en Arnold zorgde met afstand schoten dat we uit konden lopen naar 14-10. Een dame van SKF zette de eindstand met een doorloopbal op 14-11 en was de overwinning in deze fel gestreden wedstrijd een feit.
De heren hadden nog even onderling overleg en kwamen er achter dat met de twee vrije zaterdagen erbij we 3 weken ongeslagen waren.

Fieny

kickstart 2018

bowlen

 

kuit

20161213 Hakvoort ICT Sponsorbord 200x65 3 600 x 195 3

martin ter stege

ACV Logo 003

korfbalshop

vriendenloterij1

 bravenboer

Ga naar boven