Reehorst 4 AVG
    Reehorst 4

Team Indeling
Reehorst '45 4
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsLeo van OostendeMark SmidtRonald Klaassen
CoachArjen van der Meer

Aanval: Yvonne, Elseline , Arjen en Bert
Verdediging: Anja, Ria, Leo en Johan
Reserve: Ronald, Miranda en Dik

Het is nog steeds zo, dat wij afhankelijk zijn van invallers, omdat we 3 geblesseerden en 1 zieke dame in ons team hebben. Daarom willen we Anja weer hartelijk danken voor het regelen van de invallers en natuurlijk de invallers zelf: Miranda, Elseline en Anja. We missen ook de mandarijnen, want Suzanne is één van de geblesseerden en zij zorgt altijd voor deze heerlijke gezonde opkikker gedurende de rust.

We reden om negen uur weg uit Ede, (ja, je leest het goed – pupillentijd!!) om in Lent te spelen in een suuuuper mooie sporthal.

In de eerste twee minuten werden er 3 doelpunten gescoord, helaas twee door Keizer Karel en één van korte afstand door Anja. Weer twee minuten later werden er twee doelpunten gescoord, één door Keizer Karel en één van afstand door Elseline, dit bracht de stand dus op 3-2. Na twee doelpunten van Keizer Karel werd Anja geblesseerd door een dame van Keizer Karel. We kregen een strafworp mee, die werd gemaakt door Ria (5-3), maar Anja kon niet verder spelen en Miranda nam het van haar over. Yvonne maakte van afstand (onze trainer - Gerrit – zal trots op haar zijn) het vierde doelpunt (5-4). Daarna was het weer de beurt van Keizer Karel, maar Johan liet het er niet bij zitten (na al het geduw onder de paal) en maakte van grote afstand 6-5. Leo kreeg een strafworp mee en heeft deze ook verzilverd (6-6). Helaas was het Keizer Karel die nog 3 doelpunten maakte voor de rust. We hebben nog wel een strafworp gekregen, maar …… die werd helaas gemist. Dus we gingen met 9-6 de rust in zonder mandarijnen.
Ronald nam de plaats van Johan in en Dik van Arjen.
Er werden nog 6 doelpunten door ons gemaakt. Een heel mooi Ria-balletje (afstandsbal afgevangen en op korte afstand erin gegooid). Yvonne een doelpunt van achter de paal. Leo van korte afstand, zijn verdediger stond naast hem. Nogmaals Ria – van achter de paal en nogmaals Yvonne van afstand, zonder de korf te raken. Het laatste doelpunt van afstand door Dik. Helaas maakte Keizer Karel 5 doelpunten meer, wat de eindstand op 20-12 bracht.

privacy

energiebreed logo 

kuit

20161213 Hakvoort ICT Sponsorbord 200x65 3 600 x 195 3

martin ter stege

ACV Logo 003

korfbalshop

vriendenloterij1

 bravenboer 

credozorg.eps

rust.eps 1

2ekansgames

B M

 

 

 

 

 toyota van gent

BSO De Thuisclub 250

blokjesland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven