Reehorst 4 AVG
    Reehorst 4

Team Indeling
Reehorst '45 4
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsLeo van OostendeMark SmidtRonald Klaassen
CoachArjen van der Meer

Aanval: Anja, Ria, Johan, Arjen. Verdediging: Saskia, Yvonne, Ronald en Dik. Reserve: Arnold, Bert en Samantha.

Binnen een halve minuut wist Arjen met een afstandsschot de stand op 0-1 te zetten, maar het was Rivalen die er binnen een minuut 1-1 van maakte. Drie minuten later was het weer Rivalen die scoorde en stond er 2-1 op het scorebord. Een mooie redding van Ronald bij de lijn hield de bal nog binnen. Een strafworp in het voordeel van Rivalen werd benut en stond het 3-1. Het eerste aanvalsvak was nu aan de beurt en het was weer Arjen die de score op 3-2 zette. Nu viel het doelpunten scoren even stil, maar Johan maakte er na ongeveer een kwartier 3-3 van.

Rivalen ook weer wakker geschud maakte er 4-3 van maar in dezelfde minuut was het Saskia die er 4-4 van maakte. In het strijd gewoel verloor Ronald zijn bril en moest even zoeken waar hij gebleven was.
Arjen probeerde nog even een schot op de korf net voor rust, maar deze ketste op de mand af.
In de rust kwamen Samantha voor Ria, Arnold voor Dik en Bert voor Johan in het veld.
Een Rivalen dame scoorde 5-4, maar Samantha trok de stand weer gelijk 5-5, wederom een Rivalen dame die van afstand 6-5 maakte. Ronald die goed afvangwerk verrichte wat ook wel eens gezegd mag worden. Maar het was toch weer Rivalen die scoorde 7-5. Een goede onderschepping van Yvonne hield de bal in het aanvalsvak waar Bert er van afstand 7-6 van maakte. Het was de dag van verloren brillen , want nu was het Arjen die de bril even kwijt was. Een mooie doorloopbal van Anja bracht de stand weer gelijk 7-7. En of ze er een plankje ingelegd hadden de een na de andere bal die geschoten werd ketste er weer uit. Hierna was het Rivalen die driemaal op rij scoorde 10-7 wat ook de eindstand werd.

Fieny

privacy

energiebreed logo 

kuit

20161213 Hakvoort ICT Sponsorbord 200x65 3 600 x 195 3

martin ter stege

ACV Logo 003

korfbalshop

vriendenloterij1

 bravenboer 

credozorg.eps

rust.eps 1

2ekansgames

B M

 

 

 

 

 toyota van gent

BSO De Thuisclub 250

blokjesland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven