Reehorst 4 AVG
    Reehorst 4

Team Indeling
Reehorst '45 4
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsLeo van OostendeMark SmidtRonald Klaassen
CoachArjen van der Meer

Aanval: Suzanne, Anda, Johan en Leo. Verdediging: Yvonne, Brenda, Ronald en Bert.
Reserve: Arjen, Samantha en Wim. Scheidsrechter: Patrick v.d. Haar.

De wedstrijd begon rustig een heer van Rheko wist de bal te onderscheppen, maar gelukkig voor ons werd hieruit niet gescoord. Het duurde 20 minuten voor er een eerste doelpunt viel, Johan wist van kort onder de korf raak te schieten 1-0. Toen was het hek van de dam en een heer van Rheko maakt te met een doorloopbal de stand gelijk 1-1, een dame van Rheko was ook zuiver en scoorde van afstand 1-2 binnen de vier minuten wist Ronald met een doorloopbal de stand gelijk te trekken 2-2.


Yvonne wist de bal goed te blokken, maar een doorloopbal van Rheko maakte 2-3 en ook ditmaal werd dank zij een afstandsschot van Leo de stand gelijk 3-3. Weer was het Rheko die een voorsprong nam met een afstandsschot 3-4 maar na een goede onderschepping van Johan kregen we weer de kans via Bert om de stand gelijk te trekken 4-4 en dit was tevens de ruststand.

In de rust Samantha voor Anda en Arjen voor Johan.
Leo wist met een afstandsschot ons op voorsprong te zetten 5-4, maar Rheko had een antwoord klaar en scoorde 5-5. Suzanne met een goede overname wist een schot te voorkomen. De 5-6 en 5-7 waren voor de Rheko heren en Arjen met zijn befaamde afstandsschoten zorgde voor 6-7. Hierna was het doek voor ons gevallen en wist Rheko uit te lopen naar 6-12.
Het was zoals gewoonlijk tegen Rheko een leuke wedstrijd op naar de return.

Fieny

privacy

energiebreed logo 

kuit

20161213 Hakvoort ICT Sponsorbord 200x65 3 600 x 195 3

martin ter stege

ACV Logo 003

korfbalshop

vriendenloterij1

 bravenboer 

credozorg.eps

rust.eps 1

2ekansgames

B M

 

 

 

 

 toyota van gent

BSO De Thuisclub 250

blokjesland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven