sporthal 4Dan noemen we het historische besluit van de gemeenteraad om het plan voor onze “eigen” sporthal te omarmen en het een goed plan te vinden. Dat was begin juli. Zoals bekend zijn we direct met bestemmingsplanwijzigingsaanvrage begonnen. Helaas

kwamen we ambtelijk geen stap verder. Teneinde raad een gesprek met wethouder Peter de Pater aangevraagd en dat is afgelopen vrijdag gevoerd. Dat was naar onze beleving een positief gesprek. A.s. week horen we van hem wat de uitkomst zal zijn en laten we hopen dat die ook echt positief is zodat er in januari met volle snelheid aan de procedure kan worden begonnen en er verspeelde tijd kan worden ingehaald. Wat ook positief is, is dat we door zowel het CDA als Groen Links zijn benaderd over (het gebrek aan) voortgang. Met hen hebben we a.s. maandag een gesprek. Het zal nu eindelijk goed komen. Die hoop heb ik nog steeds. Maar met het verstrijken van de tijd stijgen wel de prijzen en daar moet dan wel weer een oplossing voor worden gevonden.

Onze vertrouwde sporthal de Reehorst is niet meer in gebruik als sporthal. Daarom spelen we tot onze eigen hal er is in het Riet. Voor sporten een prima hal, maar wat een waardeloze hal voor toeschouwers. Overigens dat probleem is er in mindere mate ook in de van der Knaaphal als je vooraan zit. Nog een (klein?) jaartje of groot half jaartje lijden.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven