Jubileum

Bekijk hier de items waar u misschien op wilt bieden, datum volgt nog.item14

 

 

75jaar 480 x 480Over 5 maanden is het zover, op 5 september 2020 bestaat onze vereniging 75 jaar. Natuurlijk waren we daar allang van op de hoogte want we hebben dit seizoen vanuit onze Jubileumcommissie (José, Irma, Rik en Annereinou) al veel leuke jubileum activiteiten en Challenges voorbij zien komen.
Helaas ligt het nu allemaal stil en is het afwachten wanneer we weer wat in clubverband mogen organiseren. Belangrijkste is dat we allemaal gezond blijven in deze Corona tijd en samen in september op wat voor manier dan ook ons 75-jarig jubileum kunnen vieren.

Hallo allemaal!
Zoals beloofd in de vorige nieuwsbrief is het tijd voor een tussenstand van de teamchallenge Crazy 75! De D1 staat momenteel bovenaan met de meest voltooide challenges, maar vooral de C2 en E1 zijn in de buurt!

Hallo allemaal!
De winnaar van de tussenstand is bekend! De D1 heeft de koppositie behouden met 26 voltooide challenges en heeft afgelopen zaterdag een taart in ontvangst mogen nemen! De C2 en het 1e volgen met respectievelijk 12 en 10 voltooide challenges. De D2 en E2 hebben de afgelopen twee weken een spurt ingezet om de D1 nog te achterhalen.

Het is ruim twee weken geleden dat de aftrap van het jubileum heeft plaatsgevonden en dat hebben we geweten! De Challenges vliegen je om de oren als je de kantine binnenstapt. Overal worden plannetjes gesmeed en vergaderingetjes gehouden om maar zoveel mogelijk Challenges te kunnen voltooien.

Delen
Gek genoeg worden de creatieve resultaten nog niet gedeeld via de mail (75jaar@ckvreehorst45.nl) waardoor wij de thermometers op het jubileumbord nog niet kunnen bijwerken. Om toch op de hoogte te kunnen blijven hebben we een Instagramaccount (75jaarckvreehorst45) gemaakt en zullen we op Facebook en via de website regelmatig updates versturen.

Extra Challenge

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven