Jubileum

Bekijk hier de items waar u misschien op wilt bieden, op 9 Mei 2020 in de kantine.

item1 600 x 438

Hallo allemaal!
De winnaar van de tussenstand is bekend! De D1 heeft de koppositie behouden met 26 voltooide challenges en heeft afgelopen zaterdag een taart in ontvangst mogen nemen! De C2 en het 1e volgen met respectievelijk 12 en 10 voltooide challenges. De D2 en E2 hebben de afgelopen twee weken een spurt ingezet om de D1 nog te achterhalen.

Het is ruim twee weken geleden dat de aftrap van het jubileum heeft plaatsgevonden en dat hebben we geweten! De Challenges vliegen je om de oren als je de kantine binnenstapt. Overal worden plannetjes gesmeed en vergaderingetjes gehouden om maar zoveel mogelijk Challenges te kunnen voltooien.

Delen
Gek genoeg worden de creatieve resultaten nog niet gedeeld via de mail (75jaar@ckvreehorst45.nl) waardoor wij de thermometers op het jubileumbord nog niet kunnen bijwerken. Om toch op de hoogte te kunnen blijven hebben we een Instagramaccount (75jaarckvreehorst45) gemaakt en zullen we op Facebook en via de website regelmatig updates versturen.

Extra Challenge

Hallo allemaal!
Zoals beloofd in de vorige nieuwsbrief is het tijd voor een tussenstand van de teamchallenge Crazy 75! De D1 staat momenteel bovenaan met de meest voltooide challenges, maar vooral de C2 en E1 zijn in de buurt!

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 Korfbalschoenen van Korfbalshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven