Jubileumfeestje

Zoals al aangekondigd gaan we op zaterdag 12 september toch een klein feestje vieren i.v.m. ons 75-jarig jubileum (een groot feest en reünie hopen we alsnog in voorjaar 2021 te kunnen organiseren).
Er zijn op 12 september allerlei activiteiten en acties op ons terrein. Er zijn maar liefst 12 (!) korfbalwedstrijden op onze velden. Dus je kunt vanaf 9 uur tot na 18 uur korfbal kijken!
Wie jarig is, trakteert, dus ALLE LEDEN kunnen op deze dag een cadeautje uitzoeken bij de cadeaukraam!
Verder is er vanaf de vroege ochtend een spelletjescircuit (met een leuke beloning) en een springkussen.
Voor de lekkere trek hebben we deze dag eerst een poffertjeskraam en later een hamburgertent. Ook zijn er gedurende de dag meerdere verlotingen met bijzondere prijzen, dus vergeet geen lootjes te kopen!
Natuurlijk hebben we deze dag weer echte jubileumacties die je met Reeruggen kunt betalen. Heb je geen Reeruggen meer, geen probleem, deze zijn nog steeds tijdens openingstijden van de kantine verkrijgbaar (10 stuks voor € 7,50).
En dat is nog niet alles, maar dat zul je wel zien. Jij bent er toch ook bij?!
Uiteraard vragen wij aan een ieder om ook op deze feestelijke dag de coronamaatregelen te volgen.

Groeten van de jubileumcommissie (José, Irma, Rik en Annereinou)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

12september

75 jaar Reehorst

Op 7 september 2020 bestaat onze vereniging 75 jaar. Natuurlijk waren we daar allang van op de hoogte want we hebben afgelopen seizoen vanuit onze Jubileumcommissie (José, Irma, Rik en Annereinou) al veel leuke jubileum activiteiten en Challenges voorbij zien komen. Helaas ligt het nu allemaal stil en is het afwachten wanneer we weer wat in clubverband mogen organiseren. Belangrijkste is dat we allemaal gezond blijven in deze Corona tijd en binnenkort op wat voor manier dan ook ons 75-jarig jubileum kunnen vieren.

 

Facebookgroep

Voor de geplande reünie is er op Facebook de groep: Reünie 75 jaar CKV Reehorst ’45!
Ben jij als Reehorst lid nog geen lid van deze reünie groep? Meld je aan en nodig nog meer oud leden uit!

 

Historie

In deze Facebookgroep beginnen we met het delen van foto’s en de geschiedenis van onze vereniging. Die vereniging begon in 1945 heel klein met als thuisbasis een zandveldje en is na aardig wat verhuizingen op 't Schuttersveld terecht gekomen. In die geschiedenis komen af en toe wat namen naar voren, maar het is onmogelijk om iedereen te benoemen die in deze 75 jaar wat voor onze vereniging betekend heeft. Want wat hebben veel vrijwilligers zich door de loop der jaren voor onze vereniging ingezet en wat hebben we samen hard gewerkt om CKV Reehorst ’45 groeiende te houden! Wat zou de korfbalwereld zijn zonder al die hardwerkende kleine verenigingen met hun enthousiaste spelers?

 

Foto archief

Van de vroege jaren zijn uiteraard weinig foto’s, maar vooral van de periode eind 1990 t/m 2007 hebben wij dankzij Harry Snitselaar een mooi archief. Daarna is er helaas weinig fotomateriaal verzameld. We zijn van plan hier weer een centraal archief voor te gaan maken zodat we de komende 25 jaar onze foto geschiedenis weer kunnen aanvullen en een mooi boekwerk hebben bij ons 100-jarig bestaan.

Dus volg ons op weg naar de 75 jaar met hopelijk straks de lang gewenste sporthal. Een vereniging om trots op te zijn!