Het is ruim twee weken geleden dat de aftrap van het jubileum heeft plaatsgevonden en dat hebben we geweten! De Challenges vliegen je om de oren als je de kantine binnenstapt. Overal worden plannetjes gesmeed en vergaderingetjes gehouden om maar zoveel mogelijk Challenges te kunnen voltooien.

Delen
Gek genoeg worden de creatieve resultaten nog niet gedeeld via de mail (75jaar@ckvreehorst45.nl) waardoor wij de thermometers op het jubileumbord nog niet kunnen bijwerken. Om toch op de hoogte te kunnen blijven hebben we een Instagramaccount (75jaarckvreehorst45) gemaakt en zullen we op Facebook en via de website regelmatig updates versturen.

Extra Challenge


Challenge nr. 21 is een van onze favorieten maar voor de seniorenteams wel wat lastig. Daarom heeft de jubileumcommissie besloten Challenge nr. 21 uit te breiden:

Nr. 21: Doe met het hele team mee met een JeeBee activiteit/ga met minimaal de helft van je team naar de ledenvergadering op donderdag 10 oktober.

Het bestuur hoopt zo op een hoge opkomst bij de ledenvergadering zodat ook het afscheid van Dick als voorzitter niet onopgemerkt voorbij gaat! Onder de aanwezigen verloten we een setje Reeruggen!

BINGO/Verrassingstraining
Op woensdagmiddag 16 oktober organiseert de Jubileumcommissie in samenwerking met het JeeBee een gezellige Bingo met aansluitend een gezamenlijke verrassingstraining. Zie de poster voor meer informatie en meld je aan via de lijst in de kantine!

Groetjes van de Jubileumcommissie
Irma, Annereinou, Rik en José

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 thumbnail 10EXTRAKORTING VERENIGINGEN KB

Gebruik de code: 10-REEHORST5

Geldig van 1 mei t/m 31 mei 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven