75 jaar Reehorst

Op 7 september 2020 bestaat onze vereniging 75 jaar. Natuurlijk waren we daar allang van op de hoogte want we hebben afgelopen seizoen vanuit onze Jubileumcommissie (José, Irma, Rik en Annereinou) al veel leuke jubileum activiteiten en Challenges voorbij zien komen. Helaas ligt het nu allemaal stil en is het afwachten wanneer we weer wat in clubverband mogen organiseren. Belangrijkste is dat we allemaal gezond blijven in deze Corona tijd en binnenkort op wat voor manier dan ook ons 75-jarig jubileum kunnen vieren.

 

Facebookgroep

Voor de geplande reünie is er op Facebook de groep: Reünie 75 jaar CKV Reehorst ’45!
Ben jij als Reehorst lid nog geen lid van deze reünie groep? Meld je aan en nodig nog meer oud leden uit!

 

Historie

In deze Facebookgroep beginnen we met het delen van foto’s en de geschiedenis van onze vereniging. Die vereniging begon in 1945 heel klein met als thuisbasis een zandveldje en is na aardig wat verhuizingen op 't Schuttersveld terecht gekomen. In die geschiedenis komen af en toe wat namen naar voren, maar het is onmogelijk om iedereen te benoemen die in deze 75 jaar wat voor onze vereniging betekend heeft. Want wat hebben veel vrijwilligers zich door de loop der jaren voor onze vereniging ingezet en wat hebben we samen hard gewerkt om CKV Reehorst ’45 groeiende te houden! Wat zou de korfbalwereld zijn zonder al die hardwerkende kleine verenigingen met hun enthousiaste spelers?

 

Foto archief

Van de vroege jaren zijn uiteraard weinig foto’s, maar vooral van de periode eind 1990 t/m 2007 hebben wij dankzij Harry Snitselaar een mooi archief. Daarna is er helaas weinig fotomateriaal verzameld. We zijn van plan hier weer een centraal archief voor te gaan maken zodat we de komende 25 jaar onze foto geschiedenis weer kunnen aanvullen en een mooi boekwerk hebben bij ons 100-jarig bestaan.

Dus volg ons op weg naar de 75 jaar met hopelijk straks de lang gewenste sporthal. Een vereniging om trots op te zijn!