Lid worden

Misschien ben je al eens een paar keer komen kijken bij Reehorst '45 of ben je meegesleept door een vriendje of vriendinnetje. Of je hebt vroeger korfbal gespeeld en wilt het wel weer eens proberen. Bij Reehorst '45 ben je van harte welkom! Op deze pagina vind je alle informatie die je als (toekomstig) Reehorstlid nodig hebt. Ook voor Reehorst-leden zelf is deze site namelijk de vindplaats voor informatie voor alles wat met Reehorst '45 te maken heeft.


Korfbal

Korfbal is een gemengde sport, waarbij de teams uit 4 dames en 4 heren bestaan (2 om 2 bij de jongste teams). Dit betekent dat het soms lastig kan zijn om nieuwe leden direct in een team te plaatsen. In de ene categorie zoeken we nog jongens, terwijl de andere categorie juist meisjes nodig heeft. We zullen altijd proberen om een goede oplossing te vinden en het liefst plaatsen we je direct in een team, want er is natuurlijk niets leuker dan echte wedstrijden spelen! Mocht dat niet lukken dan stellen we een groepje samen van nieuwe leden die met elkaar de beginselen van het korfbalspel kunnen leren.

Voor meer informatie kunt zich wenden tot de ledenadministratie:
Marja Langevoort, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Inschrijven als nieuw lid

Als je erover denkt om lid te worden van Reehorst '45, mag je eerst een paar keer mee trainen met een bepaald team om te kijken of het korfballen je wel bevalt. Daarna vul je een inschrijfformulier in dat ingeleverd moet worden bij het secretariaat. Klik hier voor een inschrijfformulier en lever deze in op de training of mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard kun je ook een inschrijfformulier vragen bij de ledenadministratie of in onze kantine. Als je besluit lid te worden van Reehorst '45, kun je jezelf definitief aanmelden bij het secretariaat. Je levert dan één pasfoto voor je spelerskaart in en je gaat ook contributie betalen. De Technische Commissie gaat dan kijken waar je kunt gaan spelen. Het is helaas niet altijd mogelijk dat je in hetzelfde team komt als waar je hebt meegetraind.

Inschrijfformulier CKV Reehorst '45 

 

Inschrijven voor de Kangoeroeklup

Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar oud hebben wij de Kangoeroeklup. Voor inschrijven klik je op de knop hieronder. 

Inschrijfformulier Kangoeroeklup

Wees welkom!

 

Opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap kan slechts geschieden aan het einde van een verenigingsjaar (30 juni van elk jaar), met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Mocht je tussentijds stoppen als lid, dan blijf je dus tot 30 juni van het lopende verenigingsjaar contributie verschuldigd. Dit doen wij omdat we anders het risico lopen dat leden midden in het seizoen stoppen waardoor teams incompleet zijn. Daarnaast moeten wij als vereniging de bondscontributie blijven betalen dus gaan de kosten van een lid ook gewoon door. Het is wel zo fijn als men alleen aan het einde van het jaar opzegt, dus voor 30 april. Als je vóór 30 april je lidmaatschap opzegt hoef je het volgende verenigingsjaar niet meer te betalen. 

Bovenstaande geldt niet voor Kangoeroes. Die kunnen wél het hele jaar opzeggen, maar met een opzegtermijn van drie maanden.

Het lidmaatschap kan onmiddellijk worden beëindigd indien van het lid redelijkerwijs niet kan worden gevergd het lidmaatschap te laten voortduren. Dit zal door het bestuur beslist worden.

Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk bij het secretariaat of ledenadministratie te geschieden. De beëindiging van het lidmaatschap gaat pas in nadat het betrokken lid aan zijn/haar verplichtingen heeft voldaan.

Contact ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.