Lid worden

Leuk dat je misschien lid wilt worden van Reehorst '45, je bent van harte welkom! Op deze pagina vind je alle informatie die je als (toekomstig) Reehorstlid nodig hebt. Ook voor Reehorst-leden zelf is deze pagina de vindplaats voor informatie over alles wat met Reehorst '45 te maken heeft.

 

 

meimaand = actiemaand

Onze sport is uniek; het is een gemengde sport! Maar we zien in enkele leeftijdsgroepen een behoorlijke scheefgroei. Daarom is mei uitgeroepen tot actiemaand voor jongenswerving.

Iedere jongen die lid wordt en ieder lid dat een jongen lid maakt, krijgt een officiële wedstrijdbal!

Mei is de maand waarin we ons met de hele vereniging inzetten om meer jongens lid van onze club te maken. Dat houdt in dat we alle leden vragen actief op zoek te gaan naar jongens die het leuk zouden vinden om te gaan korfballen bij CKV Reehorst ’45. Dus, ken jij een jongen die op zoek is naar een nieuwe sport? Laat hem dan gratis drie keer met ons meetrainen! Als hij besluit lid te worden, ontvang jij een mooi cadeau. Uiteraard krijgt het nieuwe lid ook een cadeau.

In juni maken we de balans op. Wie van jullie zorgt voor de meeste nieuwe jongens? Het lid dat de meeste jongens lid maakt, krijgt een extra leuke verrassing! Dus aan de slag en vraag al jouw vrienden mee naar de training!


VOORWAARDEN
* Als je, als jongen, in de maand mei meetraint en vóór 14 juni lid wordt, krijg je een officiële wedstrijdbal;
* De eerste 10 leden die een nieuwe jongen aandragen krijgen ook een wedstrijdbal. Laat het potentieel nieuwe lid zich aanmelden voor een proefles via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of whatsapp en laat hem jou als tipgever noemen;
* Leeftijd: jongens t/m 18 jaar

 

Wat is korfbal?

Korfbal is een gemengde sport, waarbij de teams uit 4 dames en 4 heren bestaan (2 om 2 bij de jongste teams). Dit betekent dat het soms lastig kan zijn om nieuwe leden direct in een team te plaatsen. In de ene categorie zoeken we nog jongens, terwijl de andere categorie juist meisjes nodig heeft. We zullen altijd proberen om een goede oplossing te vinden en het liefst plaatsen we je direct in een team, want er is natuurlijk niets leuker dan echte wedstrijden spelen! Mocht dat niet lukken dan stellen we een groepje samen van nieuwe leden die met elkaar de beginselen van het korfbalspel kunnen leren. 

Als je geen wedstrijden wil spelen, kun je lid worden van KorfbalFit of als niet spelend lid. Kinderen t/m 5 jaar* kunnen lid worden van de Kangoeroe Klup, zo leren zij de beginselen van het korfballen door middel van leuke spelletjes.

 

Proeftrainen

Als je erover denkt om lid te worden van Reehorst '45, mag je eerst drie keer meetrainen om te kijken of het korfballen en de vereniging je bevalt. Wil jij eens meetrainen? Neem dan even contact op met de Technische Commissie of stuur een WhatsApp bericht naar: 06-18798760. Wij zoeken graag samen met jou naar een passend team en een goede datum.

  

Inschrijven als nieuw lid

Heb jij besloten om lid te worden? Leuk! Je kunt je inschrijven door een formulier in te vullen dat ingeleverd moet worden bij de ledenadministratie. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap en het inschrijfformulier.

 

Contributie

Als lid betaal je maandelijks contributie aan de vereniging. Hiermee kunnen wij jou inschrijven in een team, kun je wedstrijden spelen en organiseren wij leuke activiteiten. Meer informatie over de contributie vind je hier. Ook voor andere lidmaatschapsvormen zoals de Kangoeroeklup, KorfbalFit en niet spelende leden vind je hier meer informatie over de contributie.

 

Kleding

Reehorst '45 speelt in blauwe shirts met zwarte rokjes of broekjes. Daarnaast dragen wij zwarte sokken. De rest mag je uiteraard zelf bepalen. Deze blauwe wedstrijdshirts kun je bestellen via de website van Korfbal Shop. Hier vind je ook onze inschietshirts, tassen en trainingspakken. Wanneer je in een team speelt met shirtsponsor (Reehorst 1, 2, 3, 4, A1 en F-jeugd) neem je contact op met jouw trainer als je nieuwe kleding nodig hebt. Sponsorshirts kun je namelijk niet via Korfbal Shop bestellen.

We hebben ook tweedehandskleding in de verkoop. Klik hier voor een overzicht van wat er op dit moment aangeboden wordt. Klik op de foto's voor meer informatie over de maat, links onder de foto.

 

Opzeggen

Wil jij je lidmaatschap opzeggen? Dat vinden wij uiteraard erg jammer. Twijfel je nog? Neem dan even contact op met de Technische Commissie. We kijken graag samen met jou naar een passende oplossing zodat je toch met veel plezier kunt blijven korfballen bij ons. Wil je toch opzeggen? Bekijk de pagina 'Opzeggen' dan even voor meer informatie. Hopelijk zien we je snel weer terug! 

 

*Bij het indelen van spelers kijken wij naar de leeftijd op 1 januari. De leeftijd die je hebt op 1 januari, geldt dus voor het hele seizoen. Het seizoen loopt van juli t/m juni.

 

 

  • Jubileumdag
  • Selectie1
  • Jeugd1
  • Jeugd2
  • Jeugd3
  • Jeugd4
  • Selectie2