Reehorst 7 - Wiko 2 16 oktober 2021

Aanval: Mia, Ria, Bert en Wim Verdediging: Lynn, Yvonne, Dik en Gert,

Reserve: Suzanne, Vevina en Ronald

Toeschouwers: Arnold, Astrid, Fieny, Lisa, Sonja, Demi, Johan & Anda

In de eerste aanval van de tegenstander werd al een doelpunt gemaakt, dus 0-1. Oeps, dat zag er niet goed uit. Gelukkig maakte Wim van afstand z’n eerste doelpunt. De tegenstander kreeg een strafworp mee, maar niet getreurd het blijft 1-1.
Gert maakte het tweede doelpunt dmv een doorloopbal die fantastisch werd aangegeven door Lynn. Hierna kregen we de smaak te pakken: 6 doelpunten werden er door ons gemaakt van (enorm) grote afstand door Lynn, Wim (2x), Gert en Bert (2x). De tegenstander legde de bal er één maal in, wat een mooie ruststand gaf van 8-2!

In de rust werden we met thee verwend, verzorgd door de kantinecommissie.

Suzanne kwam erin voor Mia, Ronald voor Dik en Vevina voor Yvonne

Lynn vond de korf opnieuw en het werd 9-2, even later 9-3. Bert dacht het 10de doelpunt te maken, de bal ging in de korf maar kwam er helaas ook weer aan de bovenkant uit! Even later rolde de bal het veld uit en gooide 2 bidons om, maar helaas telt dit niet als doelpunten ! Mia kwam er halverwege nogmaals in voor Ria. De tegenstander maakte nog 1 doelpunt, maar wij 9. We speelden de tegenstander helemaal weg: Wim maakte nog 5 doelpunten*, Lynn vond de korf nog 2x, Gert nog 1x en Suzanne 1x !!!!!!!!

Wat een eindstand: 18 – 4

* Hij speelde wel tegen een dame, zou dat geholpen hebben?

De vraag blijft wel:
“Wat hebben we tussen de middag gegeten of niet gegeten”, want de wedstrijd begon om 12:20”

P.S.:
Ronald dankjewel voor het invallen, zodat Arjen en zijn gezin een weekendje weg konden.

16 10 2021 Reehorst 7 Wiko 2 600 x 292