Animo 6 – Reehorst 7. 12 – 03 – 2022

Lynn stuurde in het 7e app een bericht dat Animo ook blauwe shirt draagt. Dus graag iedereen zijn rode shirt meenemen.

We vertrokken rond 13:45 u. van uit sporthal het Riet. In Geldermalsen aangekomen, omkleden en wat warmlopen.

In de aanval begonnen, Yvonne, Susanne, Wim en Rinus. Verdediging Lynn, Vevina, Bert en Arjen. Lynn voelde zich nog steeds niet top naar een week corona gehad te hebben. Dus begon Ria toch als eerste in de verdediging.

Animo begon al goed met een afstandsschot 1 – 0. Wim kwam met goed rond spelen met een doorloopbal. En scoorde 1 -1.
Animo schoot weer raak 2 – 1. Maar Arjen lied zich niet kennen en maakt gelijk de 2 – 2. Animo scoorde daarna twee doelpunten 4 – 2. En ook nog 5 – 2,bij 7 – 2 voor Animo schoot Wim er eindelijk ons derde doelpunt door de korf 7 – 3. De rust stand was 9-3 voor Animo. In de rust een mandarijntje gekregen van Suzanne. En wat heen en weer gepraat hoe we het eigenlijk beter moeten aanpakken. In de tweede helft zijn in het veld gekomen Gert voor Wim, Lynn voor Ria en Dik Voor Arjen.
Nou we kregen al snel een strafworp tegen. Animo dame miste deze. Rinus scoorde met een afstandsschot eindelijk weer een doelpunt voor ons 9-4. Weer een strafworp Animo 10-4. Met vele malen schieten scoorde Lynn 10-5. Met verkeert de bal uit de verdediging naar de aanval te brengen, onderschepte Animo de bal en schoot dicht bij de korf raak 11-5. Maar Yvonne was er ook nog en maakt er 11-6 van. Animo scoorde daar op weer drie doelpunten 14-6. Mia was in het veld gekomen voor Vevina en scoorde haar eerste doelpunt 14-7. 15-7 voor Animo. Wim was weer terug in het veld gekomen voor Rinus. Naar veel doel pogingen van Bert maakte hij 15-8. Bij 17-8 voor Animo kreeg Gert een strafworp mee maar hij vergat de bal door de korf te schieten. 18-8 Animo. Bert scoorde zijn tweede doelpunt 18-9. Animo maakt er nog twee bij 20-9. Dit was de eindstand.
Het was weer niet best aan onze zijde. Op naar huis en nog even naar ons eerste gekeken.