Opzeggen

 Twijfel je nog of je het lidmaatschap wilt opzeggen? Neem dan even contact op met de Technische Commissie. We kijken graag samen met jou naar een passende oplossing zodat je toch met veel plezier kunt blijven korfballen bij ons. Wil je toch jouw lidmaatschap opzeggen? Dat vinden wij erg jammer! We hopen dat je een leuke tijd bij ons hebt gehad en hopelijk zien we je nog eens terug! 

 

Wanneer kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Opzegging van het lidmaatschap kan slechts geschieden aan het einde van een verenigingsjaar (30 juni van elk jaar), met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Mocht je tussentijds je lidmaatschap opzeggen, dan blijf je dus tot 30 juni van het lopende verenigingsjaar contributie verschuldigd. Dat opzeggen alleen mogelijk is aan het einde van het verenigingsjaar, heeft o.a. te maken met de bondscontributie die voor een volledig jaar verschuldigd is en de termijn voor teamopgaves. Het is wel zo fijn als men alleen aan het einde van het jaar opzegt, dus voor 30 april. Als je vóór 30 april je lidmaatschap opzegt hoef je het volgende verenigingsjaar niet meer te betalen. 

Bovenstaande geldt niet voor Kangoeroes. Die kunnen wél het hele jaar opzeggen, maar met een opzegtermijn van drie maanden.

Het lidmaatschap kan onmiddellijk worden beëindigd indien van het lid redelijkerwijs niet kan worden gevergd het lidmaatschap te laten voortduren. Dit zal door het bestuur beslist worden.

 

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk bij de ledenadministratie te geschieden. De beëindiging van het lidmaatschap gaat pas in nadat het betrokken lid aan zijn/haar verplichtingen heeft voldaan.

Contact ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.