Reehorst C2 2019 herfst 600 x 399

 

 Reehorst C2

Team Indeling

Reehorst '45 C2
DamesBente KleijnendorstDanique WachterJoëlle van den BergKarlijn de JongMelanie KleijerSofie van de PolSofie van der VeldeZoë Ingrassia
CoachJoost van den Brink

Korfbal Competitie Overzicht | programma1920zaal

Wedstrijdprogramma voor het team Reehorst '45 C2

Er staan op dit moment geen wedstrijden gepland

Op 19 oktober speelden we in de regen tegen Zetten. Zij konden bij winst kampioen worden. Ardin was de scheidsrechter en Joost en Jeroen de coaches. Karlijn en Joëlle konden niet, daarom hadden we 3 wisselspelers uit de D1 (Diede, Kyra en Lynn). In de aanval stonden Danique, Kyra, Sofie en Zoë en in de verdediging stonden Bente, Diede, Melanie en Sofie. De wedstrijd begon om 10:00 uur. Het was erg spannend, want Zetten kreeg een vrije bal. Die ging gelukkig mis.
Wij kregen ook nog een strafworp. Die nam Melanie, maar ging helaas mis. Toen was het pauze en het stond nog steeds 0-0. Toen de tweede helft begon, kwam Lynn erin voor Sofie. Zetten scoorde heel snel, dus toen stond het 0-1. In het midden ongeveer van de wedstrijd scoorde Lynn. Toen werd het 1-1. Daarna ging Sofie erin voor Melanie en even daarna kwam Melanie erin voor Danique de stand bleef uiteindelijk 1-1.

reehorst c2 kampioen najaar2017 600 x 374Wij feliciteren Tom, Job, Jesse, Hadassa, Eliana, Eline, Alysha, Lotte, Rachel, Sanya en trainer coaches Corine, Emily, Mark en Eva met het behalen van dit kampioenschap.

 

Afgelopen zaterdag 23 september kwamen de C2 Reehorstspelers vol goede moed en zin naar het Schuttersveld te Ede. De zon scheen prachtig en het was al bijna middag, dus iedereen was lekker fit en uitgeslapen, zo ook het publiek!

De verslaggever pakte de telefoon om aantekeningen van de wedstrijd te maken, maar liep gelijk al achter met aantekeningen, want de Reehorsters gingen zo vlot van start dat het al na 8 minuten 4-0 voor Reehorst stond! Terwijl de 4-0 opgeschreven werd, kwam het 5e doelpunt er alweer bij! Buiten dat er zo vlot gescoord werd, werd er ongelofelijk snel gespeeld. Goed overgegooid, de spelers wisten elkaar goed te vinden en zetten de aanval lekker vlotjes op.
Toen kwam daar even een vlotte actie van de tegenpartij

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven