Reehorst C2 2019 herfst 600 x 399

 

 Reehorst C2

Team Indeling

Reehorst '45 C2
DamesBente KleijnendorstDanique WachterJoëlle van den BergKarlijn de JongMelanie KleijerSofie van de PolSofie van der VeldeZoë Ingrassia
CoachJoost van den Brink

Korfbal Competitie Overzicht | programma1920zaal

Wedstrijdprogramma voor het team Reehorst '45 C2

Er staan op dit moment geen wedstrijden gepland

Op 19 oktober speelden we in de regen tegen Zetten. Zij konden bij winst kampioen worden. Ardin was de scheidsrechter en Joost en Jeroen de coaches. Karlijn en Joëlle konden niet, daarom hadden we 3 wisselspelers uit de D1 (Diede, Kyra en Lynn). In de aanval stonden Danique, Kyra, Sofie en Zoë en in de verdediging stonden Bente, Diede, Melanie en Sofie. De wedstrijd begon om 10:00 uur. Het was erg spannend, want Zetten kreeg een vrije bal. Die ging gelukkig mis.
Wij kregen ook nog een strafworp. Die nam Melanie, maar ging helaas mis. Toen was het pauze en het stond nog steeds 0-0. Toen de tweede helft begon, kwam Lynn erin voor Sofie. Zetten scoorde heel snel, dus toen stond het 0-1. In het midden ongeveer van de wedstrijd scoorde Lynn. Toen werd het 1-1. Daarna ging Sofie erin voor Melanie en even daarna kwam Melanie erin voor Danique de stand bleef uiteindelijk 1-1.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven