Reehorst MW1 2019 herfst 600 x 450

  Midweek1

Team Indeling
Reehorst '45 MW1
DamesAnnelies NelissenElseline GrobbenJudith van HollandSamantha BerendsSaskia BekkersTrudis van de Haar-Bok
HerenEdwin van HollandJorim BekkersMaarten van DiemenMaikel BerendsPatrick van de HaarRutger Stoel
Coach

14 10 2019MW1Onze laatste wedstrijd van het (Veld)Seizoen.
OA uit is voor ons altijd lastig, niet vaak hebben wij hier punten weten te halen.
Vandaag waren wij maar met 9 spelers door afzeggingen van Jorim en Samantha(werk) en Rutger(blessure).

De wedstrijd begon goed, met z’n eerste schot wist Edwin gelijk te scoren 0-1. Helaas hadden wij de rest van de wedstrijd meer moeite om de korf te vinden. Na de 1-1 wist Patrick een strafworp te maken. Gevolgd door een score van OA. Maikel schoot van afstand raak en Elseline legde er een strafworp in waardoor wij op een klein gaatje kwamen. Na de 3-4 wist Saskia er langs te komen en een mooie doorloopbal te maken. En weer scoorde OA. Hierna was het rust.4-5 in ons voordeel.

Wij kwamen tot de conclusie dat wij eigenlijk wel prima speelden alleen de afronding liet nog te wensen over, dit was dus een verbeter puntje voor de 2e helft.
Ook in de 2e helft was het begin weer goed. Maarten schoot er een mooie bal van afstand in de het gat was weer 2. Hierna stokte bij ons de scores en OA scoorde weer 2x waardoor de stand wederom gelijk was. Eindelijk scoorde ook wij weer. Judith met een afstand schot. Weer gevolgd door een score van OA. Hierna was het tijd voor Annelies die haar eerste doelpunt scoorde voor Reehorst. Gevolgd door een schot van Trudis. Na weer een score van OA legde Patrick er weer een stip in en Elseline schoot er ook nog 1 in. Wij scoorde hierna niet meer en OA gelukkig nog maar 2 waardoor wij de wedstrijd met 10-11 wonnen.

Toen wij aan het nabespreken waren kwamen wij tot de conclusie dat wij alle 9 gescoord hebben! Challenge gehaald dus. Reden voor een Teamuitje dus wij zijn gezellig met het hele team nog even langs de grote gele M geweest. Nog een challenge! Hier moest natuurlijk wel een verslag je van komen dus ook de 3e challenge is hiermee gehaald op 1 dag!

Groetjes MW1.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 Korfbalschoenen van Korfbalshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven