Reehorst 1 2019 herfst 600 x 399

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikJorieneke van KlaverenLisanne van VeldhuisenLotte AllaartNicole den Ouden-de Lugt
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenNiels van GolberdingeThomas den Ouden
CoachAnita ter Haar

 

protestactieDe rede was! De trouwe supporters van Reehorst 3 speelden afgelopen maandag een inhaalwedstrijd tegen DVO waarbij het eerste hun training niet wilde verzetten om het 3e aan te komen moedigen. Om deze reden vonden de supporters uit het 3e het nodig om uit protest geen support te geven in de eerste 3 minuten om een duidelijk signaal af te geven aan hoofdtrainer Jaap. #winnendoejesamen Hierna barste het lawaai weer los.

19 10 2019dkod1reehorst1aIn een eenzijdige wedstrijd tegen DKOD was Reehorst duidelijk de betere ploeg. In Renkum werd een afgetekende 15-26 overwinning geboekt.
Een scherp Reehorst begon furieus aan de wedstrijd. In de eerste helft liepen de Edenaren daardoor uit naar een comfortabele 6-17 ruststand.

Reehorst 1 2Ook na de derde wedstrijd van de competitie heeft Reehorst 1 nog de volle buit binnen. Op bezoek bij Huizen werd een degelijke 13-21 overwinning geboekt.
Na een minuut stilte, vanwege het overlijden van een lid van de vereniging, kwam Huizen gelijk goed uit de startblokken. In een eerste kwartier was Reehorst nog duidelijk op zoek naar een opening in de Huizense defensie, terwijl de gastheren hier minder moeite mee hadden.

12 10 2019reehorst zwaluwen 440 x 286Reehorst heeft de thuiswedstrijd tegen Zwaluwen niet kunnen omzetten in een overwinning. In Ede werd afgefloten bij een 13-13 stand, waardoor de punten gedeeld werden.
In een eerste helft, waarin doelpunten schaars waren (4-3 ruststand), waren het de Edenaren die tot de beste pogingen wisten te komen. Verdedigend was er de controle, maar aanvallend wist men de wedstrijd niet vroegtijdig in het slot te gooien.

jaap van de berg1 600 x 353Nieuwe trainer CKV Reehorst voelt zich al thuis

 

EDE Enigszins geruisloos voltrok zich bij CKV Reehorst'45 een trainerswissel bij de hoofdmacht.


Jaap van de Berg (SKF 2) Veenendaal werd aangetrokken als opvolger van Ron de Graaf.
De nieuwe trainer staat voor de opdracht Reehorst in de korfbalcompetitie een klasse hoger te brengen. In de zaalcompetitie de promotie naar de tweede klasse juist te behouden.
,,Mooie uitdagende opdrachten", aldus de nieuwe trainer. Voorafgaande aan de eerste competitiewedstrijd op eigen veld tegen RDZ blijkt Van de Berg een nuchter maar realistische trainer te zijn.

skunk reehorst2 597 x 513Met een 16-20 overwinning op Skunk heeft Reehorst de draad weer opgepakt. Na de deceptie van vorige week was het zaak om de reeks overwinningen uit de eerste 3 competitieronden een passend vervolg te geven. In een wedstrijd die zeker beter kon is een overwinning nooit in gevaar geweest.

In het begin vielen de doelpunten makkelijk aan Edese zijde. Hierdoor werd al snel een gaatje geslagen. De fase hierna viel de productie wat stil, waardoor de Nijmeegse studenten de aansluiting konden vinden bij de rust (9-10)

tiel1 reehorst1 2019Op zaterdag 15 juni ging Reehorst ’45 voor de laatste veldwedstrijd van dit seizoen naar kampioensploeg Tiel. Afsluiten met winst was uiteraard het doel, maar op de eindstand in de poule zou het geen invloed meer hebben. Het advies van coach Ron de Graaf, die na deze wedstrijd afscheid neemt bij Reehorst ’45, was dan ook om ontspannen te spelen en toe te passen wat in de trainingen is behandeld.
Tiel startte scherp. Al snel keek Reehorst ’45 tegen een 5-1 achterstand aan.

reehorst animo 2019 337 x 600In een wedstrijd om de kop van de ranglijst heeft Reehorst helaas niet weten te winnen van concurrent Animo. De eindstand werd beslist op 11-13.
Aanvankelijk begon Reehorst voortvarend aan de wedstrijd, waarin steeds een voorsprong van 2 à 3 doelpunten in stand werd gehouden. Vlak voor rust kwam de ploeg uit Geldermalsen echter terug tot 1 doelpunt verschil, waardoor de wedstrijd weer open was.

reehorst1oec1 450 x 600Nog ongeslagen in de tweede helft van deze veldcompetitie nam de ploeg van Ron de Graaf het op zaterdag 1 juni 2019 voor eigen publiek op tegen OEC (Helmond). De uitwedstrijd werd door Reehorst ’45 nipt gewonnen met slechts een puntje verschil. Tactiek voor deze retourwedstrijd was om snel een voorsprong te pakken en dan ontspannen de wedstrijd uit te spelen. In de eerste helft ging het gelijk op tot een stand van 3-3. Daarna wist Reehorst ’45 de leiding te nemen en liep uit tot 7-3.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 Korfbalschoenen van Korfbalshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven