Reehorst 1 2019 herfst 600 x 399

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikJorieneke van KlaverenLisanne van VeldhuisenLotte AllaartNicole den Ouden-de Lugt
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenNiels van GolberdingeThomas den Ouden
CoachAnita ter Haar

 

18 01 2020 dws reehorst2In een qua scoreverloop bijzondere wedstrijd heeft Reehorst zijn meerdere moeten erkennen in DWS. Eindstand 17-14.
In de eerste helft wist Reehorst wel de kansen te creëren, maar niet te verzilveren. Aan de andere kant werd DWS regelmatig gevaarlijk, vooral op de doorbraak. Dit leverde een 12-2 ruststand op.

11 01 2020reehorst duko1 538 x 353Reehorst 1 heeft de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar met 16-25 verloren van Duko. In een rechtstreeks duel om uit de degradatiezone weg te blijven was de ploeg uit Duiven duidelijk de betere.
Reehorst toonde weinig inspiratie in het aanvalsspel, wat ervoor zorgde dar de Duivense formatie het initiatief in de wedstrijd kon nemen.

protestactieDe rede was! De trouwe supporters van Reehorst 3 speelden afgelopen maandag een inhaalwedstrijd tegen DVO waarbij het eerste hun training niet wilde verzetten om het 3e aan te komen moedigen. Om deze reden vonden de supporters uit het 3e het nodig om uit protest geen support te geven in de eerste 3 minuten om een duidelijk signaal af te geven aan hoofdtrainer Jaap. #winnendoejesamen Hierna barste het lawaai weer los.

7 12 2019reehorst kesteren1c 2 372 x 279De eerste overwinning in de tweede klasse is een feit voor Reehorst 1. In de derde wedstrijd van de zaalcompetitie werd Kesteren met duidelijke cijfers aan de kant gezet: 22-14.
Kesteren wist de score nog te openen, waarna Reehorst al snel het initiatief overnam. Middels goede aanvallen werd voortdurend druk gezet op de Kesterse defensie. Doordat ook Kesteren regelmatig gevaarlijke kansen wist te creëren bleef een voortijdige beslissing uit. Dit resulteerde in een 11-8 ruststand.

19 10 2019dkod1reehorst1aIn een eenzijdige wedstrijd tegen DKOD was Reehorst duidelijk de betere ploeg. In Renkum werd een afgetekende 15-26 overwinning geboekt.
Een scherp Reehorst begon furieus aan de wedstrijd. In de eerste helft liepen de Edenaren daardoor uit naar een comfortabele 6-17 ruststand.

30 11 2019 kk1 reehorst1 421 x 338Reehorst heeft zijn tweede competitiewedstrijd met 20-9 verloren van Keizer Karel. In Nijmegen had een onherkenbaar Reehorst weinig in te brengen.
Vanaf het begin had Keizer Karel het initiatief en liep Reehorst achter de feiten aan. Gedurende de eerste helft liep de Nijmeegse ploeg uit naar een 12-7 ruststand. Reehorst kwam aanvallend te moeizaam tot goede kansen

12 10 2019reehorst zwaluwen 440 x 286Reehorst heeft de thuiswedstrijd tegen Zwaluwen niet kunnen omzetten in een overwinning. In Ede werd afgefloten bij een 13-13 stand, waardoor de punten gedeeld werden.
In een eerste helft, waarin doelpunten schaars waren (4-3 ruststand), waren het de Edenaren die tot de beste pogingen wisten te komen. Verdedigend was er de controle, maar aanvallend wist men de wedstrijd niet vroegtijdig in het slot te gooien.

23 11 2019 reehorst rheko 1 600 x 336In de openingswedstrijd van het zaalseizoen heeft Reehorst met 17-19 verloren van Rheko. In een sfeervolle sporthal had Reehorst 1 gehoopt op een mooier debuut in de 2e klasse, maar ondanks de spannende slotfase zat een overwinning er niet in.
Dat dit een ander niveau is dan de thuisploeg op het veld gewend was, werd al snel duidelijk. Er werd aanzienlijk meer druk uitgeoefend op de aanvallers, waardoor vrijspelen en scoren moeizaam ging.
Dankzij een sterke eigen verdediging ging de wedstrijd toch redelijk gelijk op. Rheko sloeg het eerste gaatje, maar richting de rust wist Reehorst het gat nog goed te vekleinen.

skunk reehorst2 597 x 513Met een 16-20 overwinning op Skunk heeft Reehorst de draad weer opgepakt. Na de deceptie van vorige week was het zaak om de reeks overwinningen uit de eerste 3 competitieronden een passend vervolg te geven. In een wedstrijd die zeker beter kon is een overwinning nooit in gevaar geweest.

In het begin vielen de doelpunten makkelijk aan Edese zijde. Hierdoor werd al snel een gaatje geslagen. De fase hierna viel de productie wat stil, waardoor de Nijmeegse studenten de aansluiting konden vinden bij de rust (9-10)

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 Korfbalschoenen van Korfbalshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven