Reehorst 1 2019 herfst 600 x 399

 

  Reehorst 1

Team Indeling

Reehorst '45 1
DamesAnna StruikJorieneke van KlaverenLisanne van VeldhuisenLotte AllaartNicole den Ouden-de Lugt
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenNiels van GolberdingeThomas den Ouden
CoachAnita ter Haar

 

07 03 2020 reehorst sparta 2In een eenzijdige wedstrijd heeft Reehorst verloren van nummer 2 Sparta Nijkerk. De scherpte die nodig was om het de gasten lastig te maken ontbrak.
Het vorige treffen werd in een aantrekkelijke wedstrijd 31-25 voor de ploeg uit Nijkerk en dus waren de verwachtingen voor vandaag (misschien wel te) hoog gespannen. Direct al liet Sparta zien dat ze voor de overwinning kwamen.

15 02 2020 kesteren reehorst1Reehorst 1 heeft haar derde overwinning op rij behaald. In een bloedstollend spannende wedstrijd werd Kesteren met 19-20 opzij gezet.
In de eerste helft nam Kesteren het initiatief in de score, maar wist Reehorst steeds te pareren. Telkens was er een minieme voorsprong voor de thuisploeg en steeds trok de ploeg uit Ede het weer gelijk. Vlak voor rust lukte dit echter niet en ging Kesteren met een 8-6 voorsprong rusten.
In de tweede helft had Reehorst een beter antwoord op de verdedigende tactiek van de Kesterse formatie en begonnen de doelpunten makkelijker te vallen. Hierdoor draaide het beeld uit de eerste helft om en was het steeds Reehorst die het initiatief had. Doordat Kesteren ook telkens mee bleef scoren bleef een vroegtijdige beslissing uit.

18 01 2020 dws reehorst2In een qua scoreverloop bijzondere wedstrijd heeft Reehorst zijn meerdere moeten erkennen in DWS. Eindstand 17-14.
In de eerste helft wist Reehorst wel de kansen te creëren, maar niet te verzilveren. Aan de andere kant werd DWS regelmatig gevaarlijk, vooral op de doorbraak. Dit leverde een 12-2 ruststand op.

08 02 2020 reehorst KKOok de thuiswedstrijd tegen Keizer Karel heeft Reehorst in winst weten om te zetten. In eigen huis werd met 22-13 gewonnen en zo werd aan de mooie overwinning van een week eerder een passend vervolg gegeven.
Geïnspireerd door de bliksemstart van Reehorst 2, die uiteindelijk met 20-10 wisten te winnen, schoot ook het vlaggenschip furieus uit de startblokken. Met veel energie werd er al snel een voorsprong van 4 doelpunten opgebouwd.

11 01 2020reehorst duko1 538 x 353Reehorst 1 heeft de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar met 16-25 verloren van Duko. In een rechtstreeks duel om uit de degradatiezone weg te blijven was de ploeg uit Duiven duidelijk de betere.
Reehorst toonde weinig inspiratie in het aanvalsspel, wat ervoor zorgde dar de Duivense formatie het initiatief in de wedstrijd kon nemen.

01 02 2020 rheko reehorst4Reehorst 1 heeft de wedstrijd tegen Rheko met 14-22 weten te winnen. Het fundament voor de overwinning werd in de eerste helft gelegd.

Aanvankelijk ging het nog aardig gelijk op. In de openingsfase had Reehorst wel de overhand, maar wist het de korf nog niet te vinden. Ondanks dat Rheko wel een aantal keer gevaarlijk wist te worden bleven ook bij hen de doelpunten uit en stond er na een kwartier een stand van 3-3 op de borden. Daarna begonnen de doelpunten wel te vallen voor de ploeg uit Ede en liepen ze gestaag weg bij de tegenstander. Dit resulteerde in een 6-13 ruststand.

7 12 2019reehorst kesteren1c 2 372 x 279De eerste overwinning in de tweede klasse is een feit voor Reehorst 1. In de derde wedstrijd van de zaalcompetitie werd Kesteren met duidelijke cijfers aan de kant gezet: 22-14.
Kesteren wist de score nog te openen, waarna Reehorst al snel het initiatief overnam. Middels goede aanvallen werd voortdurend druk gezet op de Kesterse defensie. Doordat ook Kesteren regelmatig gevaarlijke kansen wist te creëren bleef een voortijdige beslissing uit. Dit resulteerde in een 11-8 ruststand.

25 01 2020 reehorst kvz 2Afgelopen zaterdag verloor Reehorst met 15-21 van koploper KVZ. In een wedstrijd waarin Reehorst zich van zijn goede kant liet zien, kon het een helft goed meedoen, waana de ploeg uit Zutphen wegliep.
De ploeg uit Ede begon furieus aan de wedstrijd en pakte gelijk het initiatief. Het eerste kwartier bleef er een kleine voorsprong staan, maar de gasten begonnen meer aan te dringen. Dit zorgde uiteindelijk voor een 8-9 ruststand.

30 11 2019 kk1 reehorst1 421 x 338Reehorst heeft zijn tweede competitiewedstrijd met 20-9 verloren van Keizer Karel. In Nijmegen had een onherkenbaar Reehorst weinig in te brengen.
Vanaf het begin had Keizer Karel het initiatief en liep Reehorst achter de feiten aan. Gedurende de eerste helft liep de Nijmeegse ploeg uit naar een 12-7 ruststand. Reehorst kwam aanvallend te moeizaam tot goede kansen

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven