selectie zaal

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikIlse SnitselaarJorieneke van KlaverenNicole den Ouden-de LugtSonja van Blijderveen
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenThomas den Ouden
CoachAstrid Snitselaar-NijhofRon de Graaf

 

Op zaterdag 18 mei kwam PSV uit Eindhoven, vierde in de poule, naar Ede om het op te nemen tegen Reehorst ’45, derde in de poule. In Eindhoven won Reehorst ’45 dik van PSV, maar zoals bekend, zijn resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst. Reehorst ’45 moest dus gewoon flink aan de bak om in de race te blijven voor promotie naar de tweede klasse.
In de eerste helft liet Reehorst ’45 zich niet van zijn beste kant zien. PSV had de regie in handen, ook al werd er door beide ploegen niet veel gescoord. Bij een achterstand van 5-1 nam coach Ron de Graaf een time-out om iedereen op scherp te zetten en de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen.

Dat wierp zijn vruchten af, want Reehorst ’45 kwam terug tot 4-6 met rust. De Graaf gaf zijn spelers mee vooral geduld te hebben, zelf het spel te bepalen en de concentratie vast te houden.
Aan het begin van de tweede helft leek PSV opnieuw de wedstrijd te domineren, maar Reehorst ’45 wist tot een gelijkspel te komen (8-8). Vanaf dat moment werd het echt een spannende wedstrijd. Om en om werd er gescoord tot een stand van 12-12. Gelukkig wist Reehorst ’45 in de eindfase twee keer achter elkaar te scoren, waardoor de eindstand op 14-12 kwam. Twee zwaarbevochten punten binnengehaald en nog steeds kans op promotie, doordat Reehorst ’45 bleef knokken. Als Reehorst ’45 deze winst-reeks kan voortzetten, dan is promotie dichtbij.
De volgende wedstrijd wordt gespeeld tegen Klimop op 25 mei in Asten (Sportpark ’t Root). Aanvang: 15.30 uur.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven