Reehorst 1 2019 herfst 600 x 399

 

  Reehorst 1

Team Indeling

Reehorst '45 1
DamesAnna StruikJorieneke van KlaverenLisanne van VeldhuisenLotte AllaartNicole den Ouden-de Lugt
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenNiels van GolberdingeThomas den Ouden
CoachAnita ter Haar

 

reehorst animo 2019 337 x 600In een wedstrijd om de kop van de ranglijst heeft Reehorst helaas niet weten te winnen van concurrent Animo. De eindstand werd beslist op 11-13.
Aanvankelijk begon Reehorst voortvarend aan de wedstrijd, waarin steeds een voorsprong van 2 à 3 doelpunten in stand werd gehouden. Vlak voor rust kwam de ploeg uit Geldermalsen echter terug tot 1 doelpunt verschil, waardoor de wedstrijd weer open was.


Na rust kwam Animo beter uit de startblokken en waren de rollen omgedraaid. Reehorst stond veelal 2 doelpunten achter. Helaas kwamen de Edenaren wat te moeilijk tot scoren. Even was het nog gelijk, waarna Animo helaas weer toesloeg. Dit gaatje bracht de definitieve beslissing tot stand.
Na deze nederlaag is het voor Reehorst zaak om de draad weer op te pakken. De opdracht is om de komende vier wedstrijden te winnen, waardoor men de veldcompetitie kan afsluiten op een plaats die aan het eind van het seizoen recht geeft op promotie. Dit begint volgende week met de uitwedstrijd tegen Skunk. Om 15.30 uur zal in Nijmegen gestart worden. Alle aanmoedigingen zijn hier uiteraard ook weer van harte welkom!

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 thumbnail 10EXTRAKORTING VERENIGINGEN KB

Gebruik de code: 10-REEHORST5

Geldig van 1 mei t/m 31 mei 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven