Reehorst 1 2019 herfst 600 x 399

 

  Reehorst 1

Team Indeling

Reehorst '45 1
DamesAnna StruikJorieneke van KlaverenLisanne van VeldhuisenLotte AllaartNicole den Ouden-de Lugt
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenNiels van GolberdingeThomas den Ouden
CoachAnita ter Haar

 

protestactieDe rede was! De trouwe supporters van Reehorst 3 speelden afgelopen maandag een inhaalwedstrijd tegen DVO waarbij het eerste hun training niet wilde verzetten om het 3e aan te komen moedigen. Om deze reden vonden de supporters uit het 3e het nodig om uit protest geen support te geven in de eerste 3 minuten om een duidelijk signaal af te geven aan hoofdtrainer Jaap. #winnendoejesamen Hierna barste het lawaai weer los.


Ook de laatste wedstrijd voor de zaalperiode werd door Reehorst winnend afgesloten. Tegen Midlandia werd het, in een weinig spectaculaire wedstrijd, 17-8 voor de ploeg uit Ede.
Gedurende de hele wedstrijd had Reehorst moeite om gaten te vinden in de Bunnikse defensie. Ondanks dat het aanvallend zoeken was, had Reehorst toch de overhand in de wedstrijd. Dankzij een zeer stabiele verdediging werd een 9-2 ruststand bereikt. Dit spelbeeld zou de rest van de wedstrijd niet echt veranderen. Hoewel Reehorst wel meer en meer ging profiteren van de Bunnikse druk middels acties naar binnen, lukte het niet om het swingende spel van vorige week tentoon te spreiden. Een degelijke 17-8 eindstand was het gevolg.
Met deze uitslag sluit Reehorst de eerste veldperiode af op de 2e plaats op de ranglijst. Na de zaalcompetitie zal de achtervolging op winterkampioen Animo vervolgd worden. Doordat nummer 3 RDZ verloor heeft Reehorst de tweede plaats, die tevens recht geeft op promotie, stevig in handen. Vanaf maart zal de veldcompetitie hervat worden.
Reehorst 2, trainingspartner van Reehorst 1, heeft na een mooie 18-9 overwinning de koppositie ingenomen in de reserve 4e klasse. Ook deze positie geeft aan het einde van het seizoen recht op promotie. De selectie van Reehorst is hiermee voortvarend aan het seizoen begonnen.
Na een korte rust- en oefenperiode zal op 23 november de zaalcompetitie losbarsten. Hierin speelt Reehorst, na de promotie van vorig seizoen, in de tweede klasse. Dit is 1 niveau hoger dan op het veld. Het ook vandaag weer in grote getale op komen dagen publiek is ook daar weer van harte welkom om de verrichtingen van Reehorst te komen volgen.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven