Reehorst 1 2019 herfst 600 x 399

 

  Reehorst 1

Team Indeling

Reehorst '45 1
DamesAnna StruikJorieneke van KlaverenLisanne van VeldhuisenLotte AllaartNicole den Ouden-de Lugt
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenNiels van GolberdingeThomas den Ouden
CoachAnita ter Haar

 

30 11 2019 kk1 reehorst1 421 x 338Reehorst heeft zijn tweede competitiewedstrijd met 20-9 verloren van Keizer Karel. In Nijmegen had een onherkenbaar Reehorst weinig in te brengen.
Vanaf het begin had Keizer Karel het initiatief en liep Reehorst achter de feiten aan. Gedurende de eerste helft liep de Nijmeegse ploeg uit naar een 12-7 ruststand. Reehorst kwam aanvallend te moeizaam tot goede kansen

om het Keizer Karel moeilijk te maken. Waar andere wedstrijden regelmatig frivool spel met veel beweging en dreiging te zien was, kwamen we vandaag nauwelijks tot echt uitgespeelde kansen. Op de momenten dat dit wel het geval was liet de afronding te wensen over.
Kortom, Reehorst heeft te weinig in kunnen brengen om aanspraak te maken op de punten. Een totale offday om snel te vergeten. Reehorst zal daarom vooral vooruit kijken en de pijlen richten op de punten van volgende week.
Op zaterdag 7 december zal Kesteren te gast zijn in Sporthal Het Riet. Om 15.50 uur zal de wedstrijd starten. Reehorst gaat hierin vol vertrouwen strijden voor de eerste overwinning in de tweede klasse. Publiek is hierbij van harte uitgenodigd om het team te ondersteunen. Kom in grote getale en laat je horen!

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven