Reehorst 1 2019 herfst 600 x 399

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikJorieneke van KlaverenLisanne van VeldhuisenLotte AllaartNicole den Ouden-de Lugt
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenNiels van GolberdingeThomas den Ouden
CoachAnita ter Haar

 

25 01 2020 reehorst kvz 2Afgelopen zaterdag verloor Reehorst met 15-21 van koploper KVZ. In een wedstrijd waarin Reehorst zich van zijn goede kant liet zien, kon het een helft goed meedoen, waana de ploeg uit Zutphen wegliep.
De ploeg uit Ede begon furieus aan de wedstrijd en pakte gelijk het initiatief. Het eerste kwartier bleef er een kleine voorsprong staan, maar de gasten begonnen meer aan te dringen. Dit zorgde uiteindelijk voor een 8-9 ruststand.


Direct na rust etaleerde KVZ zijn klasse. In een periode waarin Reehorst de korf even niet wist te vinden schoot de tegenstander juist met scherp. In deze periode na rust werd dan ook het verschil gemaakt. Daarna kon een sterk strijdend Reehorst de rug weer rechten en begonnen de goals weer te vallen. Helaas was dit niet meer genoeg om het nog spannend te maken. De eindstand werd bepaald op 15-21.
Met deze wedstrijd is Reehorst halverwege de competitie. Vanaf volgende staan de returns op het programma. Dit zal beginnen met de wedstrijd tegen Rheko. Deze zal starten om 18.30 uur in sporthal De Hangmat te Rheden.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 Korfbalschoenen van Korfbalshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven