Reehorst 1 2019 herfst 600 x 399

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikJorieneke van KlaverenLisanne van VeldhuisenLotte AllaartNicole den Ouden-de Lugt
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenNiels van GolberdingeThomas den Ouden
CoachAnita ter Haar

 

01 02 2020 rheko reehorst4Reehorst 1 heeft de wedstrijd tegen Rheko met 14-22 weten te winnen. Het fundament voor de overwinning werd in de eerste helft gelegd.

Aanvankelijk ging het nog aardig gelijk op. In de openingsfase had Reehorst wel de overhand, maar wist het de korf nog niet te vinden. Ondanks dat Rheko wel een aantal keer gevaarlijk wist te worden bleven ook bij hen de doelpunten uit en stond er na een kwartier een stand van 3-3 op de borden. Daarna begonnen de doelpunten wel te vallen voor de ploeg uit Ede en liepen ze gestaag weg bij de tegenstander. Dit resulteerde in een 6-13 ruststand.

Na de rust was het wedstrijdbeeld hetzelfde, maar werd de korf weer wat lastiger gevonden. Dit gaf Rheko de kans om de achterstand weer wat te verkleinen. De ploeg uit Rheden wist terug te komen tot 5 doelpunten verschil. Ondanks dat en het fysiekere spel van Rheko liet de Edese formatie zich niet gek maken. Doordat er weer regelmatig gescoord werd, werd Rheko geen kans gegund om er nog een wedstrijd van te maken.

De 14-22 eindstand zorgt er tevens voor dat het onderlinge resultaat in het voordeel van Reehorst is. Dit kan belangrijk zijn in de stand op de ranglijst. Deze overwinning smaakt naar meer en dus zal Reehorst er volgende week alles aan doen om de punten in eigen huis te houden. Dan speelt de ploeg tegen Keizer Karel uit Nijmegen. Alle aanmoedigingen die ons ook in deze wedstrijd enorm hebben geholpen zijn ook dan weer van harte welkom.
De wedstrijd Reehorst 1- Keizer Karel 1 zal starten om 15.50 uur in sporthal 't Riet in Ede. Voorafgaand aan deze wedstrijd zullen de reserve teams het tegen elkaar opnemen.

01 02 2020 rheko reehorst5 600 x 450

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 Korfbalschoenen van Korfbalshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven