Reehorst 1 2019 herfst 600 x 399

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikJorieneke van KlaverenLisanne van VeldhuisenLotte AllaartNicole den Ouden-de Lugt
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenNiels van GolberdingeThomas den Ouden
CoachAnita ter Haar

 

08 02 2020 reehorst KKOok de thuiswedstrijd tegen Keizer Karel heeft Reehorst in winst weten om te zetten. In eigen huis werd met 22-13 gewonnen en zo werd aan de mooie overwinning van een week eerder een passend vervolg gegeven.
Geïnspireerd door de bliksemstart van Reehorst 2, die uiteindelijk met 20-10 wisten te winnen, schoot ook het vlaggenschip furieus uit de startblokken. Met veel energie werd er al snel een voorsprong van 4 doelpunten opgebouwd.

Tot aan de 10-6 ruststand werd dit geconsolideerd.
Na rust was Reehorst aanvallend wat zoekende, maar leunend op een solide verdediging werd de opgebouwde voorsprong gestaag uitgebreid. Met de 22-13 eindstand laat Reehorst zien waar het toe in staat is. Dit in tegenstelling tot de vorige ontmoeting die in 20-9 in Nijmeegs voordeel eindigde. Helaas is hiermee het onderling resultaat voor Keizer Karel. Dit kan belangrijk zijn in de eindrangschikking in deze spannende poule, maar als de Edese ploeg zo blijft spelen en deze energie aan de dag legt zullen meer overwinningen volgen, waardoor het onderlinge resultaat wellicht van ondergeschikt belang is.
De volgende kans voor een overwinning volgt komende zaterdag alweer, wanneer Reehorst op bezoek zal gaan in Kesteren. De vorige ontmoeting werd ruim gewonnen, maar ook Kesteren is de laatste weken zijn punten aan het verzamelen. De ploeg uit Ede zal dus volle bak moeten gaan om ook hier te winnen.
Daarbij kunnen we de aanmoedigingen van onze trouwe fans weer hard gebruiken. De wedstrijd start om 20.15 uur in Sporthal De Leede in Kesteren!

08 02 2020 reehorst KK a 600 x 450

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 Korfbalschoenen van Korfbalshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven