Reehorst 1 2019 herfst 600 x 399

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikJorieneke van KlaverenLisanne van VeldhuisenLotte AllaartNicole den Ouden-de Lugt
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenNiels van GolberdingeThomas den Ouden
CoachAnita ter Haar

 

07 03 2020 reehorst sparta 2In een eenzijdige wedstrijd heeft Reehorst verloren van nummer 2 Sparta Nijkerk. De scherpte die nodig was om het de gasten lastig te maken ontbrak.
Het vorige treffen werd in een aantrekkelijke wedstrijd 31-25 voor de ploeg uit Nijkerk en dus waren de verwachtingen voor vandaag (misschien wel te) hoog gespannen. Direct al liet Sparta zien dat ze voor de overwinning kwamen.

Na de eerste strubbelingen liepen ze dan ook uit naar een 7-2 voorsprong. Aan Edese kant was het aanvallend erg zoekend, waar de ploeg uit Nijkerk goed gebruik van wist te maken. Met de rust stond er al een 8-16 stand op de borden.
In de tweede helft wist Reehorst beter de oplossingen te vinden, maar genoeg om het nog spannend te maken was het niet. Na een helft die meer gelijk op ging werd een 17-26 eindstand bereikt.
Hiermee is Reehorst de hervatting van de competitie, na twee vrije weken, niet begonnen hoe het gehoopt had. De winnende reeks van voor de competitieonderbreking zal weer opgepakt moeten worden om in deze spannende poule te handhaven.
De ploeg zal alles uit de kast trekken om dit te bewerkstelligen.
Volgende wedstrijd is komende zaterdag uit tegen Duko. Na een matige thuiswedstrijd tegen deze ploeg zal Reehorst gebrand zijn op een goed resultaat. De wedstrijd start om 16.05 uur in Sporthal Triominos Spoorzone in Duiven. We kunnen alle steun ook hier weer goed gebruiken.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 Korfbalschoenen van Korfbalshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven