Reehorst 2 2019 herfst 600 x 399

 

 

Reehorst 2

Team Indeling

Reehorst '45 2
DamesEmily van den TopIvette van den BrinkJulia van den HeuvelManouk RietbergSusanne HoninghZoë Weber
HerenHenri DekkerJeroen MeijerMartijn GrobbenReijer GroeneveldRick Goes
Coach

Reehorst 2 promoveert naar 3e klasse veld 2020Positieve ontwikkelingen rond de selectie van CKV Reehorst '45. De ambitie van de club om met de selectie naar een hoger spelniveau te komen bestond al langer. De afgelopen tijd hebben we niet stil gezeten en hebben we enkele concrete stappen gemaakt om dit te verwezenlijken.

 

We mogen alweer enkele weken trainen, zij het op aangepaste wijze. Wel kunnen we op deze manier de selectie voorbereiden om op een goed niveau te starten zodra er weer wedstrijden gekorfbald mogen worden. Er werden nieuwe spelers aangetrokken om een selectie te formeren waarmee we verder kunnen werken aan onze doelen. In een eerder stadium al heeft de trainersstaf bijgetekend voor tenminste het komende seizoen, zodat bij zowel S1 als S2 het groeiproces gecontinueerd kan worden.

Als kers op de taart ontvingen we afgelopen weekend bericht van het KNKV (korfbalbond) dat S2 in aanmerking komt om toch nog te promoveren. Door de goede prestaties van Reehorst in de eerste helft van de veldcompetitie werden zij hiervoor genomineerd. Hieraan werd uiteraard graag gehoor gegeven. Een belangrijke doelstelling is namelijk dat S2 aansluiting vindt bij S1, waardoor deze jonge groep zich optimaal kan ontwikkelen en de stap richting het eerste team zonder problemen kan maken.

Coach Fred Westland: "Het is een verdiende beloning voor onze mooie prestaties. We draaiden op zowel het veld als in de zaal bovenin mee of hadden de koppositie. Dit is waar we het samen voor doen en de beloning is tweemaal promoveren. "Dit geeft een geweldig gevoel en alles valt op zijn plaats, de samenwerking en klik tussen Jaap van de Bergh (trainer/coach Reehorst 1) en mij is gewoon top, we vullen elkaar 100% aan en deze optimale klik dragen we ook over op de selectie van Reehorst. Daarnaast zijn de trainingen van Milko van Golberdinge op de woensdagen bij het 2e ook belangrijk geweest voor het groeiproces. Deze prestaties smaken naar meer”, aldus een tevreden coach Fred Westland.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven