Reehorst 4 2019 herfst 600 x 399
    Reehorst 4

Team Indeling

Reehorst '45 4
DamesAnnereinou DijkstraEsther Klerk
HerenHuib van den HeuvelLeo van OostendeMark SmidtRik HakvoortRonald Klaassen
Coach

Met 4 geblesseerden en 3 spelers met andere (vakantie)plannen was het team deze week niet helemaal compleet 😉. Maar zoals elke week liet ook nu Reehorst’45 weer zien dat we het samen wel oplossen. Bijna alle spelers van de A wilden in hun vrije weekend wel een extra wedstrijd spelen en aangevuld met spelers van de midweek was de selectie alsnog meer dan compleet. (En kwamen we met de gemiddelde leeftijd van het team eindelijk eens in de buurt van de tegenpartij.)

De laatste wedstrijd van het seizoen in de aanval: Yvonne, Anda, Mark en Arjen. In de verdediging: Ria, Lynn, Gert en Ronald. Reserve: Susan, Esther, Bert en Dik.
In de eerste minuut had Yvonne een mooie doorloopbal, maar helaas deze wilde niet in de korf. Lynn wist de bal te onderscheppen en in de aanval was het Arjen die van afstand 1-0 scoorde. Mark begon hard te lopen en bij toeval kreeg hij de bal in zijn armen en wist hierdoor de 2-0 van afstand te scoren. De volgend aanval kreeg twee strafworpen mee en Lynn

Aanval Yvonne, Anda, Dik en Arjen. Verdediging Susanne, Lynn, Gert en Arnold. Reserve Ronald, Esther, Ria en Jesse. Toeschouwers Bert, Mark, Johan en Fieny.
We speelden deze zaterdag op echt gras, waar Arnold aan het einde van de wedstrijd een ode aan wilde brengen.
Na een rit van wegen met diverse rotondes bleek Esther behoorlijk wagen ziek, wij gaven Dik de schuld hij zou wel net zo gereden hebben als Max Verstappen, maar dat was niet zo volgens Esther.

Na veel gepuzzel op vrijdag lukte het dan toch om het vervoer rond te krijgen.
Aanval: Ronald, Arnold, Lynn en Ria. Verdediging: Dik, Jacco Jan, Vevina en Anda. Reserve Yvonne en Arjen. Toeschouwers Johan, Mart en Fieny.
Het was al een warme middag het veld lag midden in de zon en ook de toeschouwers hadden geen plekje schaduw. Anda had gevraagd om een drink pauze, omdat er AOWers in het veld liepen. Dat werd gehonoreerd.

We hadden deze keer veel afzeggingen bij de heren. Anja heeft het toch weer voor mekaar gekregen dat we compleet vertrekken naar Tiel. Jaco Jan en Ruben van de A2 en uit de midweek Maikel en Wim.
Eerste aanval Anda, Ria, Maikel en Ruben verdediging Yvonne, Vevina, Arjen en Bert.
De start was goed we kwamen heel snel met 0 – 3 voor. Maar daarna stopten het scoren.
Tiel werd wakker en ging mee scoren. Het werd alweer snel 3 – 3. We bleven aardig mee scoren maar

Aanval: Ria, Yvon, Dik en Arjen. Verdediging: Suzanne, Lynn ,Gert en Arnold. Reserve: Anja en Ronald.

Vorige week was het DVO – Reehorst met winst voor ons, nu was het dus Reehorst - DVO en moesten we kijken of er weer een winst te behalen was.
Het begon met een goede onderschepping van de bal door Arjen, maar helaas de doelpogingen van Ria en Yvonne ketsten van de mand af. Het eerste doelpunt kwam op naam van DVO te staan 0-1 al na enkele minuten. Een goede onderschepping van Suzanne resulteerde

reehorst 4 zetten 2De wedstrijd was deze keer in de Van Knaaphal (topsporthal)
Het is een mooie hal. Alleen jammer dat er in de kleedkamers geen spiegels hangen.
Was er niet genoeg geld meer om nog spiegels te plaatsen.
Om 14.10 vloot de scheidsrechter (Huib) de wedstrijd in.
Arnold, Dik, Yvonne en Vevina begonnen in de aanval. De verdediging waren Mark, Ronald Lynn en Suzanne.
Dik begon vol varend aan de wedstrijd. Afstandsschot finaal mis buiten de richting van de

Aanval Gert, Ronald, Anda en Ria. Verdediging Arjen, Dik, Vevina, Yvonne. Reserve Esther, Suzanne en Wim. Toeschouwers Johan, Bert Fieny en Ed Klerk.
De C jeugd had laten zien dat zij gewonnen hadden van de bovenste DVO, dus dat wilden wij ook. Ria kreeg een doorloopbal aan gespeeld maar kreeg de bal niet omhoog en Ronald in zijn enthousiasme wilde de scheidsrechter ook mee laten ballen door de bal naar haar over te spelen. Uit een vrije bal wist Ria het eerste doelpunt te scoren 0-1 en Gert van afstand zorgde voor 0-2. Na een schot van Dik

Aanval: Yvonne, Vevina, Bert en Arjen. Verdediging: Lynn. Ria, Arnold en Johan. Reserve: Suzanne, Esther en Wim.
Toeschouwers: Anda, Fieny, Gert, Mark en Jesse.

Het spelen tegen Rheko is altijd leuk de thuis wedstrijd hadden we verloren met 7-11 dus moesten we vol aan de bak.
Het begin was niet hoop gevend Rheko wist de eerste 4 doelpunten te maken 4-0, maar gelukkig wist Arjen van afstand de nul weg te werken 4-1. Hierna was het weer de beurt voor Rheko 5-1 uit een vrije worp en 6-1 van afstand. Bij ons was het een beetje een wedstrijd van de gemiste kansen een draaibal van Ria net mis, afstandsschot Arnold draait uit de korf en

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven