Reehorst 4 2019 herfst 600 x 399
    Reehorst 4

Team Indeling

Reehorst '45 4
DamesAnnereinou DijkstraEsther Klerk
HerenHuib van den HeuvelLeo van OostendeMark SmidtRik HakvoortRonald Klaassen
Coach

Aanval Yvonne, Anda, Dik en Arjen. Verdediging Susanne, Lynn, Gert en Arnold. Reserve Ronald, Esther, Ria en Jesse. Toeschouwers Bert, Mark, Johan en Fieny.
We speelden deze zaterdag op echt gras, waar Arnold aan het einde van de wedstrijd een ode aan wilde brengen.
Na een rit van wegen met diverse rotondes bleek Esther behoorlijk wagen ziek, wij gaven Dik de schuld hij zou wel net zo gereden hebben als Max Verstappen, maar dat was niet zo volgens Esther.


Al snel wist Dik via een afstandsschot de 0-1 te maken, gevolgd door een doorloopbal van Arjen 0-2 en ook Lynn wist met een doorloopbal direct te scoren 0-3. Gelukkig was ook Gert er weer die voor de vrolijke noot zorgde met zijn opmerkingen, waar ook de tegenpartij en de scheidsrechter schik om hadden. Een heer raakte zelfds de weg kwijt en speelde de bal terug naar zijn verdediging terwijl hij in de aanval stond. Susan maakte met een prachtig afstandsschot de 0-4. Er werd netjes overgespeeld om de bal weer in de aanval te krijgen. Een dame werd afgefloten en de scheids legde uit wat ze fout gedaan had, maar wij wilden Var beelden. Een dame van Activitas maakte 1-4 en Dik zorgde van afstand voor 1-5. Susanne en Lynn zorgde beiden met een doorloopbal voor de 1-6 en 1-7 en op aangeven van Anda was het ook Arjen die een doorloopbal benutte 1-8. Toen brak er een moment aan dat we ons afvroegen of we bij een korfbalwedstrijd of bij een survivalbaan waren want er werd op handen en voeten gekropen, over het veld gerold en plat op het veld gelegen dit allemaal onder grote hilariteit van alle spelers.
Arjen zorgde voor de 1-9. Gert probeerde een bal binnen de lijnen te houden wat lukte alleen speelde hij hem in de handen van de tegenpartij.

In de rust Ria voor Anda, Ronald voor Gert.
Het was Activitas die nu eerst scoorde 2-9 en Ronald gooide een bal, maar Susan en Arnold stonden een beetje verdwaasd te kijken voor wie die bal nu was. Lynn hield het hoofd koel en scoorde van afstand 2-10. Ria duwde een heer van de tegenpartij aan de kant anders kon ze niet bij haar dame komen. Dame van activitas scoorde 3-10 van afstand. Jesse mocht de plaats van Dik in nemen en Ria van afstand scoorde 3-11 gevolgd door een afstandsschot van Activitas 4-11 wat ook de eindstand werd.
Al met al een leuke wedstrijd onder het motto een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, nou wij hebben gelachen voor het hele seizoen.

Fieny

p.s. Esther heeft terug naar huis maar zelf gereden, wat haar hopelijk beter is bevallen.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 thumbnail 10EXTRAKORTING VERENIGINGEN KB

Gebruik de code: 10-REEHORST5

Geldig van 1 mei t/m 31 mei 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven