Reehorst 4 2019 herfst 600 x 399
    Reehorst 4

Team Indeling

Reehorst '45 4
DamesAnnereinou DijkstraEsther Klerk
HerenHuib van den HeuvelLeo van OostendeMark SmidtRik HakvoortRonald Klaassen
Coach

Aanval Gert, Ronald, Anda en Ria. Verdediging Arjen, Dik, Vevina, Yvonne. Reserve Esther, Suzanne en Wim. Toeschouwers Johan, Bert Fieny en Ed Klerk.
De C jeugd had laten zien dat zij gewonnen hadden van de bovenste DVO, dus dat wilden wij ook. Ria kreeg een doorloopbal aan gespeeld maar kreeg de bal niet omhoog en Ronald in zijn enthousiasme wilde de scheidsrechter ook mee laten ballen door de bal naar haar over te spelen. Uit een vrije bal wist Ria het eerste doelpunt te scoren 0-1 en Gert van afstand zorgde voor 0-2. Na een schot van Dik

wat over de korf ging wist Yvonne hier onder de korf 0-3 te scoren. Een goede onderschepping van Gert en daarna een goede overname van de heer voorkwam dat DVO scoorde.
Hierna was het DVO dat de 1-3 maakte maar Gert goed op dreef maakte onder de korf 1-4. Van afstand maakte DVO er 2-4 van wat ook de ruststand was.
Esther was al eerder in het veld gekomen daar Vevina een bloedneus had opgelopen en Wim kwam voor Arjen en Suzanne voor Anda in het veld.
DVO wist van afstand de stand op 3-4 te brengen. Maar een mooie doorloopbal van Esther zorgde voor 3-5. Met een afstandsschot zonder de paal te raken maakte Suzanne de 3-6. DVO kreeg een strafworp mee en benutte deze goed 4-6. Een goede onderschepping van Wim en het spel werd even stil gelegd, want een heer van DVO was zijn schoen verloren. DVO wist met een afstandsschot en een doorloopbal twee maal te scoren dus stonden we gelijk 6-6, maar Gert had zijn kruit nog niet verschoten en scoorde van afstand 6-7, maar DVO kwam weer op een gelijk spel 7-7. Werd het voor de toeschouwers toch wel spannend want veel tijd was er niet meer maar een goede onderschepping van Suzanne en een afstandsschot van Wim werd het dan toch 7-8 dus konden we de 2 punten mee naar Ede nemen.

Fieny

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven