Reehorst 4 2019 herfst 600 x 399
    Reehorst 4

Team Indeling

Reehorst '45 4
DamesAnnereinou DijkstraEsther Klerk
HerenHuib van den HeuvelLeo van OostendeMark SmidtRik HakvoortRonald Klaassen
Coach

Aanval: Ria, Yvon, Dik en Arjen. Verdediging: Suzanne, Lynn ,Gert en Arnold. Reserve: Anja en Ronald.

Vorige week was het DVO – Reehorst met winst voor ons, nu was het dus Reehorst - DVO en moesten we kijken of er weer een winst te behalen was.
Het begon met een goede onderschepping van de bal door Arjen, maar helaas de doelpogingen van Ria en Yvonne ketsten van de mand af. Het eerste doelpunt kwam op naam van DVO te staan 0-1 al na enkele minuten. Een goede onderschepping van Suzanne resulteerde

in een schot van Arjan en bracht de stand op 1-1. DVO onder de paal was trefzeker 1-2, maar een doorloopbal van Gert trok de stand weer gelijk 2-2. Arnold en Gert wisten enkele malen de bal te onderscheppen, maar DVO van afstand zorgde voor 2-3 en Yvonne van afstand maakte weer 3-3. Hierna was het DVO die tweemaal raak schoot 3-4 en 3-5.Een goede onderschepping van Suzanne resulteerden door Yvon van afstand 4-5 en Arjen 5-5.
DVO kreeg een strafworp mee 5-6 en Yvon probeerde de bal weg te slaan, wat weer een strafworp voor DVO opleverde 5-7. Ook van afstand was DVO trefzeker en scoorde 5-8. Na een goede onderschepping van Lynn wist Yvon net voor rust de 6-8 op het scorebord te zetten.
In de rust Anja voor Suzanne en Ronald voor Gert.
Anja viel goed in door met een doorloopbal er 7-8 van te maken. Donkere wolken boven de velden, deed vrezen voor het ergste, maar gelukkig dreven ze over.
DVO onder de korf maakte 7-9 en Arjen van afstand maakte 8-9. Weer uit een goede onderschepping in de verdediging door Lynn zorgde dat Ria van afstand 9-9 kon maken. DVO met een doorloopbal en een afstandsschot 9-10 en 9-11. Een goede overname van Ronald voorkwam dat DVO verder uit kon lopen en Ria en Gert beiden van afstand maakten 10-11 en 11-11. Hier na was het DVO die weer tweemaal scoorde 11-12 en 11-13 en een strafworp van Arjen zorgde voor 12-13. In de laatste minuut werd er nog van alles geprobeerd om de stand gelijk te trekken, maar helaas lukte het niet.
Het was een leuke wedstrijd en ging heel gelijk op wat door de toeschouwers op het terras met applaus werd beloond.

Fieny

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven