Reehorst 4 2019 herfst 600 x 399
    Reehorst 4

Team Indeling

Reehorst '45 4
DamesAnnereinou DijkstraEsther Klerk
HerenHuib van den HeuvelLeo van OostendeMark SmidtRik HakvoortRonald Klaassen
Coach

Na veel gepuzzel op vrijdag lukte het dan toch om het vervoer rond te krijgen.
Aanval: Ronald, Arnold, Lynn en Ria. Verdediging: Dik, Jacco Jan, Vevina en Anda. Reserve Yvonne en Arjen. Toeschouwers Johan, Mart en Fieny.
Het was al een warme middag het veld lag midden in de zon en ook de toeschouwers hadden geen plekje schaduw. Anda had gevraagd om een drink pauze, omdat er AOWers in het veld liepen. Dat werd gehonoreerd.


De eerste drie doelpunten waren voor Tiel 3-0 maar Anda wist er met een afstandsschot 3-1 van te maken, hierna was het wederom Tiel die vier doelpunten, waaronder een strafworp wisten te scoren 7=1. Arnold wist met een afstandsschot 7-2 te maken een goede onderschepping van Jacco Jan resulteerde in een doelpunt van Lynn 7-3 en ook wist ze twee keer de bal goed te onderscheppen.
Jacco Jan wist kort onder de paal 7-4 te scoren en weer was het Lynn die de bal goed onderschepte. Jacco Jan scoorde 7-5 en Tiel wist er kort voor rust nog 8 en 9-5 van te maken.
Na de rust was het Tiel die er 10-5 van maakte en Jacco Jan zorgde van afstand 10-6 ook Arjen wist te scoren 10-7, maar Tiel bleef goed scoren 11-7 en 12-7. Jacco Jan van afstand 12-8. Maar Tiel weer 13-8 en Arjen 13-9 weer wist Lynn de bal goed te onderscheppen, maar Tiel 14-9 Dik van afstand 14-10 en Ria 14-11 het laatste doelpunt was voor Tiel 15-11.
Uit eindelijk hebben we de tweede helft dus gelijk gespeeld en dat tegen de kampioen.

Fieny

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven