Reehorst 4 2019 herfst 600 x 399
    Reehorst 4

Team Indeling
Reehorst '45 4
DamesAnnereinou DijkstraEsther Klerk
HerenHuib van den HeuvelLeo van OostendeMark SmidtRik HakvoortRonald Klaassen
Coach

De laatste wedstrijd van het seizoen in de aanval: Yvonne, Anda, Mark en Arjen. In de verdediging: Ria, Lynn, Gert en Ronald. Reserve: Susan, Esther, Bert en Dik.
In de eerste minuut had Yvonne een mooie doorloopbal, maar helaas deze wilde niet in de korf. Lynn wist de bal te onderscheppen en in de aanval was het Arjen die van afstand 1-0 scoorde. Mark begon hard te lopen en bij toeval kreeg hij de bal in zijn armen en wist hierdoor de 2-0 van afstand te scoren. De volgend aanval kreeg twee strafworpen mee en Lynn

wist beide netjes in de korf te leggen 3-0 en 4-0. Nu was het de beurt voor een heer van Activitas die ook van afstand de 4-1 maakte. Arjen had hier weer een antwoord op ook van afstand 5-1.
De volgende aanval was ook trefzeker Ronald en Lynn wisten beide van afstand raak te schieten 6-1 en 7-1. Arjen ook van afstand scoorde 8-1 gevolgd door een doorloopbal van Activitas 8-2. Net voor rust legde Ria na diverse doelpogingen dan de 9-2 in de korf.
In de rust Suzanne voor Ria, Esther voor Anda, Bert voor Mark en Dik voor Ronald.
Dik scoorde van afstand 10-2 en Yvonne van afstand en een doorloopbal 11 en 12-2.
flesopenerHelaas was het voor Suzanne van korte duur zij moest met een blessure aan haar vinger het veld verlaten en kon zich later bij de huisartsenpost melden. Anne Reinnou had met behulp van een flessenopener een spalk gemaakt, wat de arts een hele goede oplossing vond.
Een dame van Activitas scoorde de 12-3 en Ria weer terug in het veld met een doorloopbal 13-3. Esther van afstand 14-3 en Bert onder de korf 15-3. Een heer van Activitas een afstandsschot 15-4 en Dik van afstand 16-4. Hierna was het nog twee maal de beurt voor een dame van Activitas die met een doorloopbal en een afstandsschot 16-5 en 16-6 scoorde.

Fieny

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 Korfbalschoenen van Korfbalshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven