Reehorst 4 2019 herfst 600 x 399
    Reehorst 4

Team Indeling
Reehorst '45 4
DamesAnnereinou DijkstraEsther Klerk
HerenHuib van den HeuvelLeo van OostendeMark SmidtRik HakvoortRonald Klaassen
Coach

Met 4 geblesseerden en 3 spelers met andere (vakantie)plannen was het team deze week niet helemaal compleet đŸ˜‰. Maar zoals elke week liet ook nu Reehorst’45 weer zien dat we het samen wel oplossen. Bijna alle spelers van de A wilden in hun vrije weekend wel een extra wedstrijd spelen en aangevuld met spelers van de midweek was de selectie alsnog meer dan compleet. (En kwamen we met de gemiddelde leeftijd van het team eindelijk eens in de buurt van de tegenpartij.)

Al deze invallers zorgden ook nog voor een supportersschare die ongekend was voor het 4e (hoewel het wel stil was zonder de vaste supporters meneer en mevrouw van den Heuvel). Vanuit de Alpen kregen we ook nog succes gewenst.
De wensen van een aantal spelers om eens bij elkaar in het vak te staan werden gehonoreerd door de gelegenheidscoaches en dit pakte goed uit, heel snel stond de 0-1 al op het scorebord. DVO wist nog langszij te komen tot 1-1, maar de ene na de andere bal werd vervolgens door Reehorstspelers in de korf geschoten door goed samenspel en prima ingevulde steunposities. Verdedigend werd de bal steeds vlot onderschept en zo werd er gestaag een mooie voorsprong opgebouwd. Met een stand van 4-12 werd in de rust de kleedkamer opgezocht.
Na de rust stond DVO met een feller team in het veld, het scoren ging aan Reehorst-zijde wat minder gemakkelijk, maar verdedigend bleef het prima gaan. Er vielen dan ook lange tijd weinig doelpunten, tot de laatste 10 minuten van de wedstrijd er aan beide zijden nog een aantal punten werden gescoord, wat resulteerde in een eindstand van 7-19.
Naast de 2 punten zorgden de invallers er ook nog voor dat challenge nr 19 werd behaald. Oftewel alle spelers in het veld: Rebecca, Tessa, Jet, Eva, Anna, Leon, Ruben, Kubus en Maikel scoorden een doelpunt. Mede dankzij Wim, die door een paar keer warm te lopen de druk opvoerde om te scoren. Bedankt allemaal! Saskia bedankt voor het coachen en publiek: gezellig dat jullie er waren (kom gerust nog eens)! Het was een leuke pot, mede dankzij een scheids die prima neutraal floot.
Nr 8.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 Korfbalschoenen van Korfbalshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven