Reehorst 5 2019 herfst 600 x 399Reehorst 5

Team Indeling
Reehorst '45 5
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijArjen van der Meer
Coach

Reehorst 5

Aanval: Yvonne, Anda, Bert en Arjen. Verdediging: Ria, Suzanne, Arnold en Gert. Reserve: Vevina, Lynn en Wim. Scheidsrechter: Joost v.d. Brink.

Met een mooie doorloopbal opende Yvonne de score, er werd vlot overgespeeld door beide partijen,
Dame van Zetten wist de stand gelijk te trekken met een afstandsschot 1-1. Een balletje onder de korf ging helaas mis en het was Zetten die de 1-2 maakte. Een goede afvang onder de korf van Yvonne bracht de bal weer in de aanval, waar Suzanne van afstand de 2-2 maakte.

30 11 2019reehorst5arnold 449 x 600Paniek, Arnold had zijn shirt en broekje vergeten dus zullen we Herma bellen of ze voortaan zijn tas wil controleren of alles er in zit.
Redding kwam , hij mocht het shirt van Yvonne aan en dit is een getailleerd shirt waar zijn six pack body goed uit kwam.
Aanval: Lynn, Suzanne, Arnold en Ronald. verdediging: Vevina, Anda, Bert en Wim. Reserve:
Ria, Yvonne en Huib
Na een poging van Suzanne wist Arnold 0-1 te maken dit kwam vast door zijn nieuwe kledinglijn volgens het meegereisde publiek.
In de verdediging was er een goeie overname door de dames en kon de bal weer naar de aanval. Hier was het Suzanne die met een doorloopbal de 0-2 scoorde. Hierna was het de heer van Arnold en dat mag gezegd worden die met een prachtig afstandsschot de 1-2 scoorde.

Er zou van verschillende plaatsen vertrokken worden. Bert vanuit Den Bosch, Anda en Johan zouden Fieny ophalen en dan door, Suzanne en Wim van uit Nieuwegein en de overige met Arjen naar Geldermalsen. Het zou druk worden op de wegen en Bert appte dat hij een uur eerder vertrokken was, omdat er wegafsluitingen en files waren. Daar we nog in Wageningen waren besloten we om binnendoor naar Geldermalsen te gaan en Bert appte dat hij er al was. Arjen belande in een File en Wim en Suzanne hadden nergens last van. Uiteindelijk was iedereen op tijd aanwezig.
Animo speelt op een Blauw/geel veld waar wij bij navraag niet op mochten spelen bij ons dus gewoon een groen veld.

23 11 2019 reehorst skf 450 x 600De eerste wedstrijd van het zaalseizoen .
In de aanval: Anda, Yvon, Arjen en Arnold. Verdediging: Ria, Lynn, Gert en Dik. Reserve: Suzanne, Vevina, en Bert. Scheidsrechter: Huib.

We lieten ons verassen door SKF, want binnen 3 minuten was het ook 0-3 voor SKF. Ook de volgende 3 doelpunten waren voor SKF 0-6. Er waren al heel wat minuten verstreken voor dat Ria de 1-6 van afstand maakte. . een strafworp voor SKF maakte 1-7 en Yvon maakte van afstand de 2-7, weer was het SKF die 2 afstandsschoten maakte 2-9 Dik wist net voor rust nog de 3-9 te scoren.

reehorst eemvogels 450 x 600Aanval: Arnold, Dik, Ria en Suzanne. Verdediging: Yvonne, Anda, Arjen en Wim.
Reserves: Vevina en Ronald. Eemvogels staat zonder punt verlies bovenaan.
Suzan opend de scoren met een mooie afstandsschot 1-0.
Doorloopbal tegen Arjen 1-1.
Schotje Wim mooi 2-1.
Tegen Suzan afstand schot 2-2.
Tegen Yvonne schotje jammer 2-3.
Doorloopbal achterover Suzan 3-3.
Doorloopbal tegen Ria maar was wel lopen 3-4 rust.

bikkels van het 5e

Wij zijn niet weg te slaan van het veld

Verzamelen was om 14:15 uur bij de kantine. Regent het als Ik op mijn fiets erna toe rijd.
Wordt het zo’n middag met wind en regen. Maar het viel mee wel veel wind en het zonnetje scheen ook nog. Op naar Maurik we reden met twee auto’s (wel krap) volgende keer toch maar drie!!!
In Maurik aangekomen begon de wedstrijd wat later. Lang in geschoten naast het speelveld.
In de aanval begonnen, Arjen, Bert, Yvonne en Vevina. Verdediging waren Arnold, Gert, Suzanne en Ria. Ondanks de harde wind scoorde Arjen een mooi afstandsschot 0-1 daarop schoot Yvonne ook raak 0-2. Wisselen. Met veel rond spelen schoot Arnold raak 0-3 en Suzanne een doorloopbal 0-4.

26 10 2019 reehorst5activitas1 600 x 600Het beloofde en zonnige dag te worden en dat merkte je ook op het veld. Er waren veel mensen aanwezig om de teams die speelden aan te moedigen.
Wij hadden een inhaalwedstrijd daar Activitas op de datum geen team kon vormen.
De wedstrijd begon in overleg een half uur later , want anders hadden we geen scheidsrechter.

Aanval Suzanne, Ria, Arnold en Gert. Verdediging Vevina, Anda, Bert en Arjen. Reserve Dik, Lynn en Yvonne. Scheidsrechter Rutger Stoel.

Reehorst 5 2019 herfst 600 x 399Bij een nieuwe teamfoto horen natuurlijk ook weer verslagen.
Aanval: Suzanne, Lynn, Gert en Arnold. Verdediging: Vevina, Anda, Bert en Arjen. Reserve: Ria, Yvonne en Wim.
Was het vorige week slecht weer, ditmaal was het een prachtige zonnige dag. Het was een drukte van belang op het veld veel teams moesten thuis spelen en er was een oproep gedaan om allemaal in het blauw te komen om het eerste aan te moedigen.
Het vijfde begon de wedstrijd goed er werd leuk overgespeeld en het was Anda die goed verdedigde en zo de bal mee kreeg. Suzanne wist al vroeg van afstand de 1-0 te scoren en binnen een minuut was het Lynn die van grote afstand raak schoot 2-0.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 Korfbalschoenen van Korfbalshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven