Reehorst 5 2019 herfst 600 x 399Reehorst 5

Team Indeling

Reehorst '45 5
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsArjen van der Meer
Coach

Reehorst 5

johanAanval: Arnold, Gert, Suzanne en Vevina
Verdediging: Yvonne, Dik, Bert en Anda

De tegenstanders wisten de korf twee maal snel te vinden, gelukkig waren het Dik (doelpunt van onder de korf) en Bert (van afstand) die de stand gelijk maakten (2-2). Arnold en Yvonne maakten ieder een heel mooi afstandschot, wat de stand weer gelijk trok (4-4), omdat de tegenstander er ook 2 hadden gemaakt. Arnold dacht ik ga op vakantie, dus laat ik er ook nog maar één inschieten. Helaas maakte de tegenstanders er twee, wat de stand van de rust op 5-6 bracht.

Aanval: Arjen, Bert, Yvon en Anda. Verdediging: Suzanne, Lynn, Ronald en Dik. Reserve: Gert en Ria.
Toeschouwers: Johan, Arnold, Mart, Fieny, Mae en Astrid.

Al snel was het Arjen die het eerste doelpunt maakte 0-1, maar ook SKF had snel een antwoord 1-1. Dik had woensdag niet getraind en wilde laten zien dat hij dat niet nodig had en scoorde 1-2. SKF kreeg een strafworp toegewezen en scoorde hieruit de 2-2. Het leek een leuke wedstrijd te worden met over en weer leuk spel.

30 11 2019reehorst5arnold 449 x 600Paniek, Arnold had zijn shirt en broekje vergeten dus zullen we Herma bellen of ze voortaan zijn tas wil controleren of alles er in zit.
Redding kwam , hij mocht het shirt van Yvonne aan en dit is een getailleerd shirt waar zijn six pack body goed uit kwam.
Aanval: Lynn, Suzanne, Arnold en Ronald. verdediging: Vevina, Anda, Bert en Wim. Reserve:
Ria, Yvonne en Huib
Na een poging van Suzanne wist Arnold 0-1 te maken dit kwam vast door zijn nieuwe kledinglijn volgens het meegereisde publiek.
In de verdediging was er een goeie overname door de dames en kon de bal weer naar de aanval. Hier was het Suzanne die met een doorloopbal de 0-2 scoorde. Hierna was het de heer van Arnold en dat mag gezegd worden die met een prachtig afstandsschot de 1-2 scoorde.

25 01 2020 ekca reehorstWat een warm onthaal in sportcentrum Elderveld, de E1 had voor ons een papieren spandoek gemaakt en deze in de dameskleedkamer op gehangen met de tekst HUP REEHORST! REEHORST gaat winnen. Zij hadden n.l. ’s morgens in deze hal gespeeld. Bedankt E1.

Aanval Vevina, Suzanne, Dik en Arnold. Verdediging: Ria, Anda, Bert en Arjen. Reserve: Wim en Yvonne. Toeschouwers: Johan en Fieny.
De wedstrijd begon anders dan de wedstrijd van vorige week, er werd leuk gespeeld. Bert hield een bal binnen en werd afgefloten, volgens de scheidsrechter stond hij over de lijn , maar daar waren Johan en Fieny het niet mee eens hij stond in het vak en zelfs niet op de lijn. Na 7 minuten spelen

23 11 2019 reehorst skf 450 x 600De eerste wedstrijd van het zaalseizoen .
In de aanval: Anda, Yvon, Arjen en Arnold. Verdediging: Ria, Lynn, Gert en Dik. Reserve: Suzanne, Vevina, en Bert. Scheidsrechter: Huib.

We lieten ons verassen door SKF, want binnen 3 minuten was het ook 0-3 voor SKF. Ook de volgende 3 doelpunten waren voor SKF 0-6. Er waren al heel wat minuten verstreken voor dat Ria de 1-6 van afstand maakte. . een strafworp voor SKF maakte 1-7 en Yvon maakte van afstand de 2-7, weer was het SKF die 2 afstandsschoten maakte 2-9 Dik wist net voor rust nog de 3-9 te scoren.

Aanval: Yvonne, Anda, Bert en Arjen. Verdediging: Suzanne, Lynn, Arnold en Dik. Reserve: Ria, Vevina, Wim.
De tegenstanders die het veld in kwamen waren vrij groot, dus zou het afvangen van de bal niet eenvoudig worden en als ze dan ook nog goed op schot zijn wordt het een lastige klus vanmiddag..
Binnen 3 minuten was het al 0-2 voor Tiel, maar Arnold scoorde in die zelfde 3de minuut de 1-3.hierna was het Tiel die met doelpunten uitliep naar 1-10 waarna Lynn van afstand de 2-10 scoorde en Arjen de 3-10 maakte de 3-11 was weer voor Tiel en Dik zorgde voor de 4-11.
De 4-12 was ook voor Tiel en een kans voor Yvonne ging helaas mis. Bert plaatste een bal maar deze ketste af op de paal je vraagt je af hoe

bikkels van het 5e

Wij zijn niet weg te slaan van het veld

Aanval: Yvonne, Anda, Bert en Arjen. Verdediging: Ria, Suzanne, Arnold en Gert. Reserve: Vevina, Lynn en Wim. Scheidsrechter: Joost v.d. Brink.

Met een mooie doorloopbal opende Yvonne de score, er werd vlot overgespeeld door beide partijen,
Dame van Zetten wist de stand gelijk te trekken met een afstandsschot 1-1. Een balletje onder de korf ging helaas mis en het was Zetten die de 1-2 maakte. Een goede afvang onder de korf van Yvonne bracht de bal weer in de aanval, waar Suzanne van afstand de 2-2 maakte.

26 10 2019 reehorst5activitas1 600 x 600Het beloofde en zonnige dag te worden en dat merkte je ook op het veld. Er waren veel mensen aanwezig om de teams die speelden aan te moedigen.
Wij hadden een inhaalwedstrijd daar Activitas op de datum geen team kon vormen.
De wedstrijd begon in overleg een half uur later , want anders hadden we geen scheidsrechter.

Aanval Suzanne, Ria, Arnold en Gert. Verdediging Vevina, Anda, Bert en Arjen. Reserve Dik, Lynn en Yvonne. Scheidsrechter Rutger Stoel.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven