Reehorst 5 2019 herfst 600 x 399Reehorst 5

Team Indeling

Reehorst '45 5
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsArjen van der Meer
Coach

Reehorst 5 2019 herfst 600 x 399Bij een nieuwe teamfoto horen natuurlijk ook weer verslagen.
Aanval: Suzanne, Lynn, Gert en Arnold. Verdediging: Vevina, Anda, Bert en Arjen. Reserve: Ria, Yvonne en Wim.
Was het vorige week slecht weer, ditmaal was het een prachtige zonnige dag. Het was een drukte van belang op het veld veel teams moesten thuis spelen en er was een oproep gedaan om allemaal in het blauw te komen om het eerste aan te moedigen.
Het vijfde begon de wedstrijd goed er werd leuk overgespeeld en het was Anda die goed verdedigde en zo de bal mee kreeg. Suzanne wist al vroeg van afstand de 1-0 te scoren en binnen een minuut was het Lynn die van grote afstand raak schoot 2-0.

In de verdediging waren het vader en dochter die de bal met goed samenspel vlotjes naar de aanval speelden. Nu was het de beurt aan Animo 2-1 van afstand. Goed gelopen door Bert wist het schot van Arjen af te vangen en Lynn wist met goed overnemen een doelpunt te voorkomen.
Bert zorgde met een omdraai onder de korf te scoren 3-1 en direct hierna was er weer een afstandsschot van Lynn 4-1. Een doorloopbal van Gert belande helaas op de rand.
Hierna was het even Animo die scoorden met 4 doelpunten op rij werd het 4-5. Arnold maakte weer kennis met het veld en moest wisselen met Wim vanwege een gehavende ellenboog.
4-5 was ook de ruststand.
Yvonne kwam voor Anda en Ria voor Suzanne in het veld. Ook na de rust was het Animo die bleef scoren tot 4-8. Lynn van afstand 5-8 en Gert die een strafworp benutte 6-8 gevolgd door een doorloopbal van Arjen 7-8 werd het toch weer even spannend. Maar Animo had de smaak te pakken en wisten uit te lopen met vijf doelpunten op rij naar 7-13. Lynn die heerlijk op schot was zorgde nog voor 8-13 en 9-13 wat ook de eindstand werd.
Hiermee was Lynn met 5 doelpunten de topscoorder van de wedstrijd.

Fieny

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 thumbnail 10EXTRAKORTING VERENIGINGEN KB

Gebruik de code: 10-REEHORST5

Geldig van 1 mei t/m 31 mei 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven