Reehorst 5 2019 herfst 600 x 399Reehorst 5

Team Indeling

Reehorst '45 5
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsArjen van der Meer
Coach

Verzamelen was om 14:15 uur bij de kantine. Regent het als Ik op mijn fiets erna toe rijd.
Wordt het zo’n middag met wind en regen. Maar het viel mee wel veel wind en het zonnetje scheen ook nog. Op naar Maurik we reden met twee auto’s (wel krap) volgende keer toch maar drie!!!
In Maurik aangekomen begon de wedstrijd wat later. Lang in geschoten naast het speelveld.
In de aanval begonnen, Arjen, Bert, Yvonne en Vevina. Verdediging waren Arnold, Gert, Suzanne en Ria. Ondanks de harde wind scoorde Arjen een mooi afstandsschot 0-1 daarop schoot Yvonne ook raak 0-2. Wisselen. Met veel rond spelen schoot Arnold raak 0-3 en Suzanne een doorloopbal 0-4.


Dat gaat goed zo. Het eerste aanvalsvak heeft wel moeite om de bal in bezit te houden. Naar elk schot was de bal weer in bezit van Activitas. Maar de verdediging hield goed stand. Yvonne schiet raak 0-5. Dit was gelijk de ruststand.
Tweede helft kwam Lynn erin voor Yvonne en Wim voor Gert. Lynn was woensdag op de training goed op schot. Zij schoot gelijk raak 0-6. Activitas zette er andere spelers in (de jonkies kwamen er in) gelijk scoorde zij 1-6. Wim afstand 1-7. Lynn weer 1-8 en Vevina afstand 1-9. Activitas maakte 2-9 en 3-9. Met een mooie bal van Lynn naar Vevina die vrij stond onder de paal 3-10. Activitas maakte er nog 4-10 van. Arnold scoort naar vele pogingen een doorloopbal 4-11. Dit was gelijk de einduitslag.

Ria.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 thumbnail 10EXTRAKORTING VERENIGINGEN KB

Gebruik de code: 10-REEHORST5

Geldig van 1 mei t/m 31 mei 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven