Reehorst 5 2019 herfst 600 x 399Reehorst 5

Team Indeling

Reehorst '45 5
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsArjen van der Meer
Coach

26 10 2019 reehorst5activitas1 600 x 600Het beloofde en zonnige dag te worden en dat merkte je ook op het veld. Er waren veel mensen aanwezig om de teams die speelden aan te moedigen.
Wij hadden een inhaalwedstrijd daar Activitas op de datum geen team kon vormen.
De wedstrijd begon in overleg een half uur later , want anders hadden we geen scheidsrechter.

Aanval Suzanne, Ria, Arnold en Gert. Verdediging Vevina, Anda, Bert en Arjen. Reserve Dik, Lynn en Yvonne. Scheidsrechter Rutger Stoel.

Het eerste doelpunt werd gemaakt uit een doorloopbal van Ria 1-0, gevolgd door een balletje onder de korf ook van Ria 2-0, waardoor Dik steeds meer ontspande op de reservebank. Arjen van afstand schoot de bal erin 3-0 en Anda onder de korf makte de 4-0. Fieny werd bezorgd om Dik, want ze was bang dat hij in slaap zou vallen zo ontspannen was hij, maar nu volgde een doelpunt van afstand van Activitas 4-1. Suzanne wist de bal nog net binnen te houden en Vevina was verdedigend goed bezig.
Weer was er een doorloopbal van Ria 5-1, maar ook Activitas scoorde 5-2 van afstand. Hierna was het weer Arjen van afstand 6-2 en Gert legde een strafworp 7-2 feilloos in de korf en na een goede onderschepping van Vevina werd er gefloten voor rust.
In de rust kwamen Lynn voor Suzanne, Yvonne voor Anda en Dik voor Arnold in het veld.
Het was Lynn die van afstand gelijk raak schoot 8-2 en ook Arjen schoot weer van afstand raak 9-2.
Activitas maakte vervolgens 9-3 en 9-4. Na een goede onderschepping van Arjen werd er weer door Ria gescoord 10-4 en Yvon zorgde voor 11-4. Scoor je dan eindelijk wordt het doelpunt van Bert afgekeurd. Hierna volgde nog een doelpunt van Activitas 11-5 wat ook de eindstand was.
’s Avonds hebben we met het team en aanhang heerlijk gegeten bij Goya in Veenendaal wat een hele gezellige afsluiting van het veld seizoen was.

26 10 2019reehorst5 498 x 492

Fieny

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven