Reehorst 5 2019 herfst 600 x 399Reehorst 5

Team Indeling

Reehorst '45 5
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsArjen van der Meer
Coach

30 11 2019reehorst5arnold 449 x 600Paniek, Arnold had zijn shirt en broekje vergeten dus zullen we Herma bellen of ze voortaan zijn tas wil controleren of alles er in zit.
Redding kwam , hij mocht het shirt van Yvonne aan en dit is een getailleerd shirt waar zijn six pack body goed uit kwam.
Aanval: Lynn, Suzanne, Arnold en Ronald. verdediging: Vevina, Anda, Bert en Wim. Reserve:
Ria, Yvonne en Huib
Na een poging van Suzanne wist Arnold 0-1 te maken dit kwam vast door zijn nieuwe kledinglijn volgens het meegereisde publiek.
In de verdediging was er een goeie overname door de dames en kon de bal weer naar de aanval. Hier was het Suzanne die met een doorloopbal de 0-2 scoorde. Hierna was het de heer van Arnold en dat mag gezegd worden die met een prachtig afstandsschot de 1-2 scoorde.

Wim riep onder de korf nee, kreeg toch de bal en toen werd het ja 1-3. Ronald ging als een razende Roland door het veld, maar helaas greep hij toch naast de bal. Een mooie onderschepping door Wim naar Bert en belande de bal weer in de aanval waar Suzanne met een doorloopbal de 1-4 maakte gevolgd door een afstandsschot van Arnold 1-5. Na de wissel van vak was het Vevina die met een afstandsschot de 1-6 en daarna onder de korf de 1-7 maakte. Wim weet nu ook wat het spelen tegen een meisje in houd.
In de rust Yvonne voor Anda, Ria voor Lynn en Huib voor Ronald.
Na de rust Arnold van afstand de 1-8 en daarna Huib ook van afstand 1-9. Hierna de heer van Activitas weer van grote afstand de 2-9. Op aangeven van Vevina scoorde Yvonne met een doorloopbal de 2-10 en daarna was het Huib 2-11 afstand en 2-12 onder de korf. Vevina dacht Huib twee keer dat kan ik ook en scoorde van afstand twee maal de 2-13 en 2-14. Een doorloopbal van Arnold 2-15 gevolgd door een doelpunt van Huib 2-16. Het scoren wilde vandaag aan alle kanten lukken, want het waren Yvonne 2-17, Bert 2-18, Ria 2-19, Huib 2-20 en Wim 2-21. Activitas scoorde van afstand de 3-21 en het was Ria die met een afstandsschot de eindstand op 3-22 zette.
Huib bedankt dat je met ons mee wilde. Topscoorders waren Huib met 5 doelpunten gevolgd door Arnold 4 en Vevina 4 doelpunten.
We konden dus met een gerust hart naar Tapasia om al het lekkers te proeven, ik wilde er eerst de rekening er opzetten, maar dan werd het zo’n lang verslag dat ik dat dus maar niet doe.

30 11 2019reehorst5 600 x 450

Fieny

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven