Reehorst 5 2019 herfst 600 x 399Reehorst 5

Team Indeling

Reehorst '45 5
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsArjen van der Meer
Coach

Aanval: Yvonne, Anda, Bert en Arjen. Verdediging: Ria, Suzanne, Arnold en Gert. Reserve: Vevina, Lynn en Wim. Scheidsrechter: Joost v.d. Brink.

Met een mooie doorloopbal opende Yvonne de score, er werd vlot overgespeeld door beide partijen,
Dame van Zetten wist de stand gelijk te trekken met een afstandsschot 1-1. Een balletje onder de korf ging helaas mis en het was Zetten die de 1-2 maakte. Een goede afvang onder de korf van Yvonne bracht de bal weer in de aanval, waar Suzanne van afstand de 2-2 maakte.

Het spel begon toen wat moeizamer te lopen en bleef zo de eerste helft. Een dame van Zetten maakte 2-3 en een goede overname in de verdediging tussen Suzanne en Ria voorkwam een doelpunt. Een strafworp voor Zetten maakte 2-4 gevolgd door een doorloopbal en onder de korfbal voor Zetten 2-6. Arjen van afstand maakte 3-6 wat ook de ruststand was.
In de rust Wim voor Bert, Vevina voor Anda en Lynn voor Suzanne. Lynn wist gelijk een blok te zetten, zodat de bal weer bij de aanval kwam en het was Wim die er 4-6 van maakte een afstandsschot van Lynn stuiterde de andere kant op waarbij het publiek in koor riep jammer Lynn, Bert probeerde met een rond draai de bal in de korf te gooien maar dat lukte niet. Toen was het even Zetten wat de klok sloeg en liepen zij uit naar 4-10. Een leuk vader dochter momentje waaruit Lynn scoorde 5-10 en het was Vevina die een goede verdediging in zette. Een prikkertje onder de korf van Arnold zorgde voor 6-10. Zetten van afstand 6-11 en Wim ook van afstand 7-11. Een dame van Zetten onder de korf 7-12 goed samenspel tussen Lynn en Ria zorgde voor 8-12. Toen was het weer Zetten die uitliep naar 8-15. Gert op aangeven van Ria zorgde voor 9-15 en een strafworp genomen door Arjen 10-15 Zetten van afstand 10-16 en een strafworp genomen door Lynn 11-16.

Fieny

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven