Reehorst 5 2019 herfst 600 x 399Reehorst 5

Team Indeling
Reehorst '45 5
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsArjen van der Meer
Coach

25 01 2020 ekca reehorstWat een warm onthaal in sportcentrum Elderveld, de E1 had voor ons een papieren spandoek gemaakt en deze in de dameskleedkamer op gehangen met de tekst HUP REEHORST! REEHORST gaat winnen. Zij hadden n.l. ’s morgens in deze hal gespeeld. Bedankt E1.

Aanval Vevina, Suzanne, Dik en Arnold. Verdediging: Ria, Anda, Bert en Arjen. Reserve: Wim en Yvonne. Toeschouwers: Johan en Fieny.
De wedstrijd begon anders dan de wedstrijd van vorige week, er werd leuk gespeeld. Bert hield een bal binnen en werd afgefloten, volgens de scheidsrechter stond hij over de lijn , maar daar waren Johan en Fieny het niet mee eens hij stond in het vak en zelfs niet op de lijn. Na 7 minuten spelen

was er het eerste doelpunt voor EKCA 1-0 gevolgd door een tweede doelpunt van onder de korf.
Er werd door spelers en speelsters zoveel energie gebruikt dat de stroom van een halve zaal uitviel. Gelukkig was het snel weer licht in de zaal. De 5-0 t/m 6-0 waren allemaal doelpunten voor EKCA.

In de rust Yvonne voor Anda en Wim voor Bert.
7-0 was weer voor EKCA en de 7-1 was voor Yvonne die van afstand raak schoot. Dik wist een toegekende strafworp netjes te verzilveren 7-2, maar ook EKCA kreeg een strafworp mee 8-2 . Yvonne maakte de 9-3 en na een doelpunt van EKCA 10-3 was het Vevina die de 10-4 maakte. Hierna was het nog 4 maal raak voor EKCA wat de eindstand op 14-4 zette.
We hopen dat de scheidsrechter van 28 maart net zo fluit als vandaag dan gaan we zeker winnen.

Fieny

25 01 2020 ekca reehorst a

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 Korfbalschoenen van Korfbalshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven