Reehorst 5 2019 herfst 600 x 399Reehorst 5

Team Indeling
Reehorst '45 5
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsArjen van der Meer
Coach

Aanval: Arjen, Bert, Yvon en Anda. Verdediging: Suzanne, Lynn, Ronald en Dik. Reserve: Gert en Ria.
Toeschouwers: Johan, Arnold, Mart, Fieny, Mae en Astrid.

Al snel was het Arjen die het eerste doelpunt maakte 0-1, maar ook SKF had snel een antwoord 1-1. Dik had woensdag niet getraind en wilde laten zien dat hij dat niet nodig had en scoorde 1-2. SKF kreeg een strafworp toegewezen en scoorde hieruit de 2-2. Het leek een leuke wedstrijd te worden met over en weer leuk spel.

SKF scoorde van afstand 3-2 en gelukkig een bal van SKF draaide rond in de korf maar vloog er boven weer uit. De 4-2 en 5-2 waren afstandsschoten van SKF. Dik en Arjen zette de achtervolging in en scoorde beide van afstand 5-3 en 5-4. Onder de korf was het SKF die scoorde 6-4. Door goed overnemen van Anda lukte het de tegenstandster niet om te scoren wat Dik wel lukte 6-5, 7-5 was voor een dame van SKF en was tevens de ruststand.
In de rust kwamen Ria voor Yvonne en Gert voor Ronald in het veld. Ook SKF bracht wissels in het veld die ze bewaard hadden voor de tweede helft. Want ze bleven scoren wat het spel niet ten goede kwam. De 8-5 t/m 13-5 waren voor SKF en Dik benutte feilloos een strafworp 13-6, de 14-6 en 15-6 waren weer voor SKF en 15-7 was voor Ria . 16-7 t/m 19-7waren wederom voor SKF waarna Lynn de 19-8 en 19-9 scoorde en SKF nog eenmaal scoorde 20-9 wat ook de eindstand was.
De derde helft was heel gezellig en dit maakte de wrange smaak weer een beetje zoet. Suzanne had voor de inwendige mens gezorgd door middel van plakjes worst , kaas en tomaatjes wat gretig genuttigd werd, gelukkig spelen we maar eenmaal zo laat, want dat is balen vooral omdat de wedstrijd voor ons met 25 minuten uitliep begonnen we de wedstrijd om 21.25 uur.

Fieny

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 Korfbalschoenen van Korfbalshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven