Reehorst 5 2019 herfst 600 x 399Reehorst 5

Team Indeling
Reehorst '45 5
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsArjen van der Meer
Coach

johanAanval: Arnold, Gert, Suzanne en Vevina
Verdediging: Yvonne, Dik, Bert en Anda

De tegenstanders wisten de korf twee maal snel te vinden, gelukkig waren het Dik (doelpunt van onder de korf) en Bert (van afstand) die de stand gelijk maakten (2-2). Arnold en Yvonne maakten ieder een heel mooi afstandschot, wat de stand weer gelijk trok (4-4), omdat de tegenstander er ook 2 hadden gemaakt. Arnold dacht ik ga op vakantie, dus laat ik er ook nog maar één inschieten. Helaas maakte de tegenstanders er twee, wat de stand van de rust op 5-6 bracht.

Na de rust kwam Arjen voor Dik en Ria voor Anda in het vak.

De tweede helft was bloedstollend spannend. Gert nam een spectaculaire doorloop, nadat de tegenstander een doelpunt had gemaakt (6-7). Yvonne en Ria maakten een doelpunt van afstand en Gert verzilverde een strafworp, die Suzanne had meegekregen. Helaas maakte de tegenstanders 2 doelpunten, wat een gelijke stand opleverde (9-9). Dik kwam erin voor Arnold, omdat Arnold ‘de pap’ op had. Nadat de tegenstanders weer een doelpunt hadden gemaakt, dacht Ria dat kan ik ook en het werd 10-10. Johan had alle moed bij elkaar geraapt, omdat hij een jaar geen wedstrijd had gespeeld vanwege zijn rugoperatie (stenoses) en herstel. Helaas was dit maar van korte duur, want hij werd getorpedeerd door zijn tegenstander en moest het veld verruilen voor de bank. Bert nam zijn plaats weer in. Gert maakte een mooi afstandschot, maar Dik nog mooier (12-10), vooral omdat hij even daarvoor een strafworp had gemist. De laatste minuten waren bloedstollend vooral omdat de tegenstanders nog een doelpunt maakten. Eindelijk klonk het laatste fluitsignaal en de klok stond op 12-11: YES – GEWONNEN !!!!!!!

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 Korfbalschoenen van Korfbalshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven