• Home
  • Vereniging
  • Commissies
  • Activiteiten

Activiteiten

Naast korfbal worden er bij Reehorst '45 ook allerlei nevenactiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Deze activiteiten worden voornamelijk georganiseerd door het JEEBEE en FEESCIE. Deze commissies werken samen om een gevarieerd programma gedurende het seizoen aan te kunnen bieden aan alle leden. Het JEEBEE richt zich voornamelijk op activiteiten voor de jeugd, waaronder de Sinterklaasfeest en het jeugdkamp en de FEESCIE vooral op activiteiten voor de volwassen leden en de familiedag.

Voor vragen over activiteiten kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

JEEBEE

Het JEEBEE bestaat uit Emily, Huib, Joost, Lotte, Rik, Jesse, Tom, Willemijn, Ieme en Eliana. Voor vragen aan het JeeBee kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

FEESCIE

feescie

De FEESCIE bestaat momenteel uit Angela, Annereinou, Bianca, Fiona, Jorieneke, Vera en Inez. De FEESCIE is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

WhatsApp Image 2022 11 03 at 8.47.01 AM