• Home
  • Vereniging
  • Commissies
  • Communicatie en PR

Communicatie en PR

Ook voor Reehorst '45 is communicatie erg belangrijk. We informeren, adviseren en amuseren onze leden en andere korfballiefhebbers. Hier hebben wij verschillende kanalen voor. Deze worden hieronder genoemd. Wil jij iets delen via onze communicatiekanalen? Neem dan contact op met Laura Struik: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Website

Onze website is in 2020 vernieuwd en wordt beheerd door de webmasters Wim van Blijderveen en Jeroen Jagersma. Vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsbrief

Wij, Jolanda en Bianca, verzorgen drie-wekelijks de nieuwsbrief voor de vereniging. We proberen zo actueel mogelijk nieuws en informatie te verzamelen en met onze leden te delen.
Natuurlijk zijn we hiervoor mede afhankelijk van wat er door andere leden en commissies wordt aangeleverd. Wij kijken dan of het geschikt is voor plaatsing. Soms merken we dat leden ergens niet van op de hoogte zijn. Dan roepen we: “Lees de nieuwsbrief!” We maken hem tenslotte niet voor de lol. Of eigenlijk stiekem wel, want het is hartstikke leuk werk!
Wil je iets aanleveren voor de nieuwsbrief? Laat het ons dan weten! Je kunt informatie mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Social media

Reehorst ’45 beschikt over verschillende social mediapagina’s. We hebben de algemene Reehorstpagina’s op Facebook en Instagram en daarnaast heeft het JeeBee een eigen Facebook- en Instagrampagina. Vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pagina

Contactpersoon

Reehorst Facebook

Laura Struik

Reehorst Instagram

Laura Struik

JeeBee Facebook

Lotte Allaart

JeeBee Instagram

Lotte Allaart