• Home
  • Vereniging
  • Contributie

Contributie

Contributie m.i.v. 1 juli 2022 


Op deze pagina vind je de contributie per leeftijdscategorie* en soort lid per maand.

 

Kangoeroe’s 

 

t/m 6 jaar 

€   5,60 

Welpen 

 

t/m 8 jaar

€ 10,80 

Pupillen 

 

t/m 11 jaar 

€ 15,40 

Aspiranten 

 

t/m 15 jaar 

€ 17,50 

Junioren 

 

t/m 18 jaar 

€ 18,50 

Senioren spelend 

 

vanaf 19 jaar

€ 23,60 

KorfbalFit

   

€ 11,30

Niet spelende leden 

   

€ 11,30 

Slapende leden 

   

€   5,10 

*De leeftijd peildatum is 1 januari, maar de overgang naar een volgende leeftijdscategorie vindt al eerder plaats, namelijk op 1 juli.

 

Toeslag bij geen automatische incasso

Als de contributie NIET per automatische incasso verloopt, geldt een toeslag van € 1,00 per maand per lid. De penningmeester moet voor deze contributie-betalingen beduidend meer tijd inruimen en meer handelingen verrichten. Het is wel zo dat de leden die aan de jaarlijkse voorafbetaling gaan meedoen (en dus in juni het gehele verenigingsjaar voldoen) deze toeslag niet gaan betalen. Indien je zelfstandig de contributiebedragen betaalt, graag de toeslag verwerken in de betaling.


Kortingsregeling

Omdat de vereniging tijdens de start van het seizoen grote rekeningen te verwerken krijgt en de contributie met gelijke maandelijkse bedragen binnenkomt geldt voor jaarlijks vooraf betalen van de contributie een korting van een halve maand contributie. Dit betekent dat in de maand juli (start seizoen) de contributie voor de periode juli tot en met juni (van het jaar daarop volgend) wordt afgeschreven of betaald. De penningmeester heeft hierdoor aan het begin van het jaar alle middelen voor de betaling van grote voorschotten aan bond, gemeente en andere instanties. Een lid behoeft dan een halve maand contributie minder te betalen. Kortom: geen 12 maandbedragen, maar 11½ maandbedragen.


Contributiebetaling

Handmatig: Wil je de contributie voldoen via IBAN-nummer: NL02INGB00026 22 767
Automatisch: Mocht je het makkelijker vinden om de contributie maandelijks automatisch te laten afschrijven, dan kun je een machtigingsformulier inleveren bij de penningmeester:
Johan Mourits
Lange Akkers 7
6711 TK, Ede
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Machtigingsformulieren zijn verkrijgbaar via het ledenadministratie e- mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..