sporthal begintHet is jammer dat we nu in de zaal spelen en trainen. Niet wat het weer betreft maar wel wat er allemaal gebeurt en gaat gebeuren voor onze sporthal

Nu ziet een enkeling het wanneer hij of zij op het complex moet zijn, maar verder ziet dus haast niemand wat er gaande is.

Zoals al eerder door Mark geschreven is het fietspad al verwijderd. Daarna is ook het hek van DTS’35

sporthal 4Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Het nieuwe jaar begin ik eens met echt goed nieuws over onze eigen sporthal. Eindelijk. Op 5 december heeft de Omgevingsdienst de Vallei ons geschreven dat de omgevingsvergunning voor wat de gemeente betreft aan alle eisen voldoet. In deze omgevingsvergunning is bestemmingsplan en bouwvergunning in een behandeld.

sporthal 4Nieuwe Reehorsthal komt langzaam naderbij.
EDE - Er lijkt schot te komen in de bouw van een nieuwe hal voor de Edese clubs Reehorst’45 (korfbal) en Reehorst (handbal). De bouw zou dit najaar kunnen beginnen.

,,Een gebed zonder end’’, zegt Dick Kraaij, voorzitter van het korfballende Reehorst, lachend op de vraag hoe het staat met de komst van een nieuwe sporthal op sportpark Peppelensteeg in Ede. Toch lijkt er binnenkort wel een einde aan het gebed

bakopbrengst

sporthal 4Dan noemen we het historische besluit van de gemeenteraad om het plan voor onze “eigen” sporthal te omarmen en het een goed plan te vinden. Dat was begin juli. Zoals bekend zijn we direct met bestemmingsplanwijzigingsaanvrage begonnen. Helaas

echt waar cash 600 x 450CKV Reehorst'45 heeft in het televisieprogramma Echt Waar?!, dat afgelopen zaterdag 07-09-2019 werd uitgezonden op SBS6, 12.500 euro in de wacht gesleept voor haar vereniging. Na een spannende strijd wist de korfbalvereniging, die is aangesloten bij de VriendenLoterij, een kwart van de totale prijzenpot van 50.000 euro te claimen voor de realisatie van een eigen sporthal. Naast CKV Reehorst '45 speelden een sportclub uit Warmond, Milsbeek en Zoetermeer ook 12.500 euro bij elkaar.

sporthal 4EDE: Korfbalvereniging CKV Reehorst ‘45 en handbalvereniging HV Reehorst hebben er een flinke tijd op moeten wachten: een eigen, nieuwe sporthal. Maar nu lijkt er goed nieuws aan te komen, in de vorm van een garantstelling van de gemeente Ede. Daardoor kunnen de clubs waarschijnlijk hun eigen sporthal gaan bouwen. De twee verenigingen speelden tot voor kort in sporthal De Reehorst, maar die is inmiddels buiten gebruik. De kantine is weg en er zijn geen faciliteiten meer om te sporten. Vervelend voor de vaste gebruikers, waaronder CKV Reehorst ‘45 en HV Reehorst. Zij moeten komend seizoen elders spelen, zoals in ‘t Riet en De Peppel.

Beste leden en ouders van jeugdleden,lening 600 x 398

Zoals jullie weten hopen we binnen een paar maanden met de bouw van ”onze eigen” sporthal te kunnen beginnen. De procedure rond de “omgevingsvergunning” loopt.

De vlag kan (bijna) zeker uit. Het college heeft afgelopen maandag formeel besloten dat de gemeente samen met SWS garant wil staan voor de lening van de bank voor onze sporthal. Hier was het wachten op. Nu kunnen we verder. Nu gaat het echte werk pas beginnen, maar hier hebben we jaren voor geknokt en nu is het eindelijk zo ver. Er moet nu van alles gebeuren en worden georganiseerd. Nu we geld kunnen lenen kunnen we de bestemmingsplanwijziging gaan aanvragen. Maar voor nu even genieten dat het haast onmogelijke gelukt is.
Er is nog een heeeeel klein voorbehoud. Formeel moet de raad over dit voorstel nog wensen en bedenkingen uiten. Maar aangezien duit besluit genomen is op aandrang vanuit praktische de gehele raad zal daar normaal gesproken geen afwijzing uit voortkomen.
Jullie horen hier binnenkort meer over.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 Korfbalschoenen van Korfbalshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven