sporthalWij zijn al weer in half 2020 beland. Het eerste halfjaar is niet gelopen zoals wij gehoopt hebben, daarom is het goed om elkaar bij te praten over de sporthal. Er verschijnt regelmatig via de nieuwsbrief en via de website een update. Die heeft iedereen kunnen lezen. Voor nu even de stand van zaken.

Januari tot heden
In de laatste periode van 2019 zijn de vergunningen afgegeven en werd de stap gerealiseerd naar het definitieve bestek. Op 6 januari 2020 is in een bouwvergadering samen met onze adviesgroep (van ons bestuur) het bestek doorgenomen. Onderwerpen zoals dakconstructie, afwatering, dikte van de betonnen vloer etc.

 

sporthal 4De door HV Reehorst en CKV Reehorst ’45 te bouwen hal met dezelfde naam (Reehorst) wordt even uitgesteld. 

,,Maar van uitstel komt zeker GEEN afstel en de keuze van de definitieve naam van onze sporthal is ook nog niet gemaakt”, laat HV Reehorst vertegenwoordiger Leo de Wit weten.

,,Er is meer tijd nodig om een verantwoord besluit te nemen ten aanzien van het verstrekken van de bouwopdracht aan de nog te kiezen aannemer(s)”, gaat De Wit mede namens CKV Reehorst ‘45 voorzitter Mark Smidt verder.

sporthal 4Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Het nieuwe jaar begin ik eens met echt goed nieuws over onze eigen sporthal. Eindelijk. Op 5 december heeft de Omgevingsdienst de Vallei ons geschreven dat de omgevingsvergunning voor wat de gemeente betreft aan alle eisen voldoet. In deze omgevingsvergunning is bestemmingsplan en bouwvergunning in een behandeld.

sporthal 4Uit de Ede Stad

‘Reehorstclubs met één droom: een eigen sporthal’


Dichtbij de aanbesteding van de sporthal ‘Reehorstclubs’ die in totaal ongeveer 1.150.000 euro bedraagt. De financiële dekking is nog niet helemaal rond. Er wordt hard gewerkt door beide verenigingen om het resterende bedrag door acties bij elkaar te krijgen. In deze coronatijd een uitdaging. Hulp is welkom.
,,De Reehorstclubs staan voor een grote uitdaging. Daarom hebben we naast de al bestaande bouwcommissie ook een speciale ‘koploperscommissie’ (de aanjagers binnen de beide verenigingen voor Fondsenwerving, red.) in het leven geroepen”, openen de Reehorst voorzitters Mark Smidt (korfbal) en Leo de Wit (handbal). Het sluitend krijgen van de begroting is een opdracht. De andere is het vinden van een aannemer die de bouw van de nieuwe Reehorsthal op zich neemt.

bakopbrengst

Project A is klaar het omleggen van het fietspad is gelukt.

fietspad 5 600 x 450 2

echt waar cash 600 x 450CKV Reehorst'45 heeft in het televisieprogramma Echt Waar?!, dat afgelopen zaterdag 07-09-2019 werd uitgezonden op SBS6, 12.500 euro in de wacht gesleept voor haar vereniging. Na een spannende strijd wist de korfbalvereniging, die is aangesloten bij de VriendenLoterij, een kwart van de totale prijzenpot van 50.000 euro te claimen voor de realisatie van een eigen sporthal. Naast CKV Reehorst '45 speelden een sportclub uit Warmond, Milsbeek en Zoetermeer ook 12.500 euro bij elkaar.

sporthal begintHet is jammer dat we nu in de zaal spelen en trainen. Niet wat het weer betreft maar wel wat er allemaal gebeurt en gaat gebeuren voor onze sporthal

Nu ziet een enkeling het wanneer hij of zij op het complex moet zijn, maar verder ziet dus haast niemand wat er gaande is.

Zoals al eerder door Mark geschreven is het fietspad al verwijderd. Daarna is ook het hek van DTS’35

Beste leden en ouders van jeugdleden,lening 600 x 398

Zoals jullie weten hopen we binnen een paar maanden met de bouw van ”onze eigen” sporthal te kunnen beginnen. De procedure rond de “omgevingsvergunning” loopt.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven