sporthal begintHet is jammer dat we nu in de zaal spelen en trainen. Niet wat het weer betreft maar wel wat er allemaal gebeurt en gaat gebeuren voor onze sporthal

Nu ziet een enkeling het wanneer hij of zij op het complex moet zijn, maar verder ziet dus haast niemand wat er gaande is.

Zoals al eerder door Mark geschreven is het fietspad al verwijderd. Daarna is ook het hek van DTS’35

sporthal begint1 verplaatst om ruimte te maken voor onze hal. Er is geweldig gegraven om de riolering te verleggen. A.s. week worden waarschijnlijk de kabels van nutsbedrijven en data verlegd. Dat staat zo in de planning. Dus de gemeente is voortvarend te werk gegaan. Dat is wel fijn na alle vertraging door de gemeente.

Die vertraging speelt ons nu wel parten. We hebben prijs opgevraagd bij enkele aannemers. Die prijzen vielen niet mee, zelfs behoorlijk tegen. Waarschijnlijk voor een groot deel veroorzaakt door de eerder genoemde vertraging van twee jaar waarin de prijzen erg gestegen zijn. Deze offertes zijn in de bouwgroep besproken en daarin is besloten om komende week gesprekken te gaan voeren met aannemers, met als doel om het nu berekende tekort weg te werken of in ieder geval sterk te verlagen. Ook is er een werkgroep opgestart die onder begeleiding van een bureau sporthal begint3(betaald door gemeente/NOCNSF) acties zal ontwikkelen om veel geld bij elkaar te krijgen. (Extra leningen van een bank hoeven we niet op te rekenen). Dit zullen waarschijnlijk een veelvoud van acties worden zowel binnen de beide verenigingen en families en kennissen en sponsoren. We hopen dat dat het nodige bijeen zal brengen. En dat dit samen met de gesprekken met aannemers voldoende zal zijn om binnenkort met de bouw te kunnen beginnen. Het zou toch heel erg jammer zijn wanneer we na bijna 7 jaar knokken om de borgstelling voor de financiering en bestemmingsplanwijziging enz de boel enorm zou vertragen vanwege de in die tijd gestegen kosten. Daarnaast zijn een aantal mensen bezig met het uitzoeken van een goede sportvloer, uiteraard ook binnen ons budget.

Zoals je leest, er gebeurt genoeg en alles in goede samenwerking met de handbalvereniging. Nu eerst de financiën in evenwicht krijgen om dan straks uit de startblokken te schieten zodat we het nieuwe zaalseizoen in onze eigen hal kunnen starten. Hopelijk kan ik na de gesprekken met aannemers volgende keer positief nieuws vermelden.
Zo, jullie zijn weer op de hoogte. Mochten er vragen zijn stel die dan gerust.

Dick Kraay
Tel 06-11325020

 

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 Korfbalschoenen van Korfbalshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven